ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Υπ Πρ τ Πο ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ FBI....

ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ FBI

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ  ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!


ΣΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΑΙ-ΝΕΚΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ!!!!
ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΑ  ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΞΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΛΑΔΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ,ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟΝ ΕΧΕΙ !!!

ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ "ΜΑΞΙΛΑΡΙΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ!!!

 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΟΤΙ ΤΑ "ΨΩΜΙΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΦΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΚΡΙΩΜΑΤΑ!!!  ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΤΟΝΤΑΙ ΕΝ ΑΜΦΙΒΟΛΩ!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΞΗ

Ανώνυμος είπε...

2:32 Πόσα κιλά μακάκας είσαι??

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΜΙΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΑΝΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΧΟΡΤΟ.