ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.7.11

Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΞΕΓΕΡΘΗΚΕ

Αγανακτισμένοι πολίτες στην Κάλυμνο-Κράξιμο στο Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κασσάρα:
http://www.youtube.com/watch?v=3pFspFXjFsc

Κριτική κάποιων τοπικών ΜΜΕ στη δράση των Αγανακτισμένων και υπεράσπιση εκ μερους τους του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κασσάρα:
http://www.kalymniansvoice.gr/el/component/content/article/218-editors-pick/16339--lr-video.html
http://www.argokalymnos.gr/politiki/vouleftes/item/426-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3-%CE%BA%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%AC%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CF%89%CE%BD-2-video.html

Η απάντηση μίας εκ των Αγανακτισμένων, της Νίνας Γεωργιάδου, εκπαιδευτικού, στην κριτική των ΜΜΕ που υπερασπίζονται το Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Κασσάρα:
http://www.facebook.com/notes/%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7/10150246224428695

ΟΙ «ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ» ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ
Υπάρχει μια παροιμία που λέει: «τα καλότροπα μαχαίρια, αίμα βγάζουν με βαρέλια».
Στην Κάλυμνο των αμέτρητων λουκέτων, των αλβανικών (και προ ΔΝΤ) μεροκάματων, των απανωτών μεταναστεύσεων, της γενικευμένης μελαγχολίας αλλά και των «ευτυχισμένων οραμάτων» από την πρέζα και του πολιτικού αναλφαβητισμού, μέσα σ’ αυτή τη μαύρη συγκυρία, εκείνο που στενοχώρησε την «αντικειμενική» δημοσιογραφία, ήταν ‘ο μη κόσμιος’ τρόπος διακοπής της συνέντευξης του βουλευτή Κασσάρα.
Για τα περί καλών τρόπων και κοσμιότητας ας πούμε, κατ’ αρχήν, ότι οι Καίσαρες είχαν ιδιαίτερα αβρούς και κόσμιους τρόπους προς το οικείο περιβάλλον τους. Η αβρότητα και η κοσμιότητα τελείωναν όταν γύριζαν προς τα κάτω τον αντίχειρα, σηματοδοτώντας την επιθυμία τους οι δούλοι της αρένας να κατασπαραχτούν ή να σφαγιαστούν. Ήταν κι αυτό κομμάτι των «καλών τρόπων» Και οι άθλιοι δούλοι, αντί να εκτιμήσουν την αβρότητα του Καίσαρα, τολμούσαν με μη κόσμιο τρόπο να εξεγείρονται και να διεκδικούν το δικαίωμά τους στη ζωή.
Για να γίνουμε πιο επίκαιροι, είναι χαρακτηριστική η αβρότητα και η κοσμιότητα των παλαμακιστών βουλευτών όταν χειροκροτούν τον ολίγιστο αρχηγό τους, τη στιγμή που ανακοινώνει στο κοινοβούλιο της μπανανίας το αμετάκλητο ξεπούλημα της χώρας και την αμετάκλητη αποποίηση της εθνικής ασυλίας.
Και επιπλέον. Είναι συγκινητική η αβρότητα με την οποία οι , εντεταλμένοι να διαφυλάξουν την ησυχία, τάξη και ασφάλεια της ξεπουλημένης χώρας, αυστραλοπίθηκοι με τα κράνη εφορμούν με τόνους χημικά και σιδηρολοστούς για να ανοίξουν κεφάλια, να σπάσουν πλευρά, να τσακίσουν όσους διανοούνται να μην υιοθετούν τον απόλυτο σκασμό που τόσο παραδειγματικά υποδεικνύουν με την κόσμια στάση τους οι παλαμακιστές βουλευτές.
Είναι τόσο καλότροπα και κόσμια όλα αυτά κι έχουν τόσο συμβάλει στη γενικευμένη κοσμιότητα, ιδιαίτερα των θεραπόντων της «αντικειμενικής» δημοσιογραφίας, ώστε η διακοπή της συνέντευξης του βουλευτή Κασσάρα να προκαλεί τη μήνιν (την ιερή οργή δηλαδή) όλων των μανταμσουσουδάτων. Αγανάχτησαν κι αυτοί ως άνθρωποι και συγκαταλέγονται από τούδε (από δω και πίσω δηλαδή) στους αγαναχτισμένους – όχι της Νίνας – του Κασσάρα ή, τέλος πάντων, κάθε αναξιοπαθούντα βουλευτή.
Και είναι μάλιστα τόση η αγανάχτησή τους για το επίδικο περιστατικό, που δεν περισσεύει λίγη για το ότι:
• Πρώτη φορά στον κόσμο και στην ιστορία των δανειακών συμβάσεων, εκλεγμένη (με το λεφτά υπάρχουν !!!) κυβέρνηση αποποιείται – με κόσμιο τρόπο – την εθνική ανεξαρτησία (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, αρθρο 4 παρ. 5). Δεν το έκανε ούτε ο δοσίλογος Τσολάκογλου επί Κατοχής.
• Με τον εφαρμοστικό νόμο του Μεσοπρόθεσμου πουλάνε γη και ύδωρ. Για να ενημερώσουμε μάλιστα την «αντικειμενική» δημοσιογραφία – που λίγα διαβάζει και ακόμη λιγότερα καταλαβαίνει – στην πώληση του νερού εμπλέκεται η πολυεθνική ΣΟΥΕΖ που (με κόσμιο τρόπο) «αγόρασε» το νερό της Βολιβίας, όταν η δύστυχη βρέθηκε στα δόντια του ΔΝΤ και απαγόρευσε δια νόμου τη συλλογή έστω και μιας σταγόνας βρόχινου νερού.
• Με τον εφαρμοστικό νόμο ΟΛΗ η περιουσία του Δημοσίου, δηλαδή του ελληνικού λαού, πάει στους τοκογλύφους δανειστές, στους οποίους ειρήσθω εν παρόδω έχουμε ήδη καταβάλει μιάμιση φορά τα δανεικά, που πήγαν σε επιδοτήσεις ημετέρων, υποβρύχια που γέρνουν και τσέπες που έχουν όνομα και επίθετο. Παραλίες, λιμάνια, δάση, ΔΕΚΟ κλπ κλπ. Από τους αρχαιολογικούς χώρους δεν θα έχουν την υψηλή κυριότητα, αλλά την επικαρπία, θα εισπράττουν τα έσοδα. Ο περήφανος ελληνικός λαός, τα περήφανα νιάτα και τα τιμημένα γηρατειά, θα παραμείνουμε στα χαρτιά ιδοκτήτες της Ακρόπολης, έως το Μνιμόνιο 3. Και την περιουσία αυτή υποχρεούται το Δημόσιο, με λεφτά δικά μας δηλαδή, να συντηρεί σε καλή κατάσταση (άρθρο 5)!!! Και οι νέοι κάτοχοι της περιουσίας (οι τοκογλύφοι δηλαδή) θα εισπράττουν και επιδοτήσεις από το Δημόσιο (από τη δική μας φορολογία δηλαδή που γίνεται τσουνάμι) για τα ακίνητα και τις επιχειρήσεις που αρπάζουν (άρθρο 11)!!! Και θα μπορούν οι νέοι κάτοχοι να συνάπτουν και δάνεια με εγγύηση του Δημοσίου !!! κλπ κλπ
Κατά τα λοιπά:
- Η αξιοθαύμαστη ‘ψυχραιμία του βουλευτή’ διαχειρίζεται τη μαύρη μοίρα ενός ολόκληρου λαού θα σκόνταφτε στους «τους αγαναχτισμένους»; (Πολύ δανεική η προσφώνηση και δεν είναι καιρός για νέα δάνεια). Ψυχραιμία πάντως ή αναισθησία, αυτό το έργο έχει ψωμί.
- Για το «αγαναχτισμένοι της Νίνας», είναι γνωστή η τάση των ανθρώπων να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Οι της προσκόλλησης πάντα θεωρούν και τους άλλους αμοιβάδες (παράσιτα που επιβιώνουν προσκολλώμενα). Τους είναι αδιανόητη η ύπαρξη ανθρώπων που επιβιώνουν χωρίς να είναι παρατρεχάμενοι με το αζημίωτο.
Όσο για το «GRAND ENTRANCE» τη μεγάλη είσοδο δηλαδή για να καταλάβουν και οι μη γαλλομαθείς, να δούμε η ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΔΟΣ, το «κοψό» που λέμε στην Κάλυμνο πόσους θα βρει στριμωγμένους, μόλις το σαπιοκάραβο μπατάρει.
Καλή συνέχεια, ωρέ λεβέντες. Η δουλειά δεν είναι ντροπή.
Νίνα Γεωργιάδου
Κάλυμνος, 5 Ιουλίου του Σωτήριου έτους 2011


Η απάντηση της Τ.Ο.
Καλύμνου ΠΑΣΟΚ στη δράση των Αγανακτισμένων:
http://palmoskalymnou.blogspot.com/2011/07/blog-post_1286.html

Η ανταπάντηση στην Τ.Ο. Καλύμνου ΠΑΣΟΚ μίας εκ των Αγανακτισμένων, της Νίνας Γεωργιάδου, εκπαιδευτικού:
http://www.facebook.com/notes/%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA/10150248772233695#!/notes/%CE%BD%CE%AF%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%BF%CE%BA/10150248772233695
Άργησε λίγο η Τ.Ο. παΣΟΚ να αντιδράσει στην παρέμβαση που έγινε από πολίτες (συμπεριλαμβανομένης και της υπογράφουσας) στη συνέντευξη του βουλευτή Κασσάρα, αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Εξάλλου έχουν θητεύσει στο σιγανό μαγείρεμα, εδώ και κάτι δεκαετίες. Η υστέρηση στη σύλληψη  και αντιμετώπιση της πραγματικότητας μπορεί και να σημαίνει ότι σε μια δεκαετία από τώρα ίσως  να έχουν αντιληφθεί  πως έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου η χώρα να ξεπουληθεί  και  ο λαός της να συντριβεί. Τότε,  με «γνήσια αυτοκριτική» διάθεση μπορεί να απεμπολήσουν τον κακό  πρωθιερέα του κόμματος. Γνωρίζουν καλύτερα απ’ τον καθένα  πώς να αποκαθηλώνουν και να ρίχνουν  το ανάθεμα εκ των υστέρων. Γιατί μπροστά στους εν ενεργεία αρχηγούς, όσο μικρό κι αν είναι το μπόι τους, αυτοί συρρικνώνονται και γίνονται ακόμα πιο νάνοι. Εξαγοράζουν έτσι (εκτός απ’ όλα τα’ άλλα) και τη σιωπή τους σε χρυσό. Ομερτά! Η γλώσσα τους χρησιμεύει μόνο ως σπάτουλα.   
Έστω λοιπόν και με καθυστέρηση «το παιδί μίλησε». Και πάλι καλά γιατί μόνο έτσι  δικαιώνουν την ύπαρξή τους. Το έκαναν πριν λίγο καιρό όταν συμπολίτης μας διανοήθηκε να διαμαρτυρηθεί για το ακτοπλοϊκό (δικαίωση μηνός Απριλίου) το κάνουν και τώρα (δικαίωση μηνός Ιουλίου).
Άρα υπάρχουν. Dum βρίζω spero!!  
Με το απολίτικο, κατάπτυστο και ελαφρά δακρύβρεχτο κείμενό τους, ‘η αστική τάξη πάλι αστειεύεται’. Μόνο αν δει κανείς αυτό το άθλιο κείμενο, το γεμάτο με αθύρματα από  ηθικοπλασίες, ασυναρτησίες, λασπόνερα και “κατανόηση” προς τους αναξιοπαθούντες βιοπαλαιστές, ως αστείο μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο για επισημάνσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα πάει χαμένος. Αυτοί που συνεχίζουν σήμερα να χειροκροτούν την απόλυτη υποταγή της πολιτικής στην τραπεζική μαφία, το βιασμό μιας ολόκληρης κοινωνίας και την προσωπική κατρακύλα τους σε εξωνημένους νενέδες, είναι πια αθεράπευτα επικίνδυνοι.

1) Η αντίληψή τους (με πολλά ερωτηματικά) για την πολιτική δεν είναι τίποτα άλλο από κακογραμμένη γεωγραφία. Θεωρούν –  και μάλιστα το παραδέχονται ανοιχτά – ότι για να «ευτυχήσει» ένας τόπος να προσδοκά  το αυτονόητο, που ωστόσο ποτέ δεν ευτυχεί να δει στην πράξη, πρέπει να διαθέτει πολιτικούς με πιστοποιητικό εντοπιότητας. Δέχονται  ανοιχτά, χωρίς να ντρέπονται, ότι αυτή η χώρα δεν κυβερνιέται με μια συνεκτική πολιτική ( αυτή την κρατάνε μόνο για τα ξεπουλήματα) αλλά με τη λογική του «κατόπιν ενεργειών μου». Η πολιτική τους αντίληψη (;;;) αρχίζει και τελειώνει με Μαυρογιαλούρους στη νοοτροπία και στο αποτέλεσμα. Λόγω ντόπιου Μαυρογιαλούρου,  η  τυχερή λοιπόν Κάλυμνος ευτύχησε επιτέλους να λύσει τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό, τη διογκωμένη ανεργία, τη μαζική νέα μετανάστευση, την ανασφάλιστη δουλειά, το παιδικό μεροκάματο στην οικοδομή, τα αμέτρητα λουκέτα,  την άναρχη δόμηση, την απίστευτη πρέζα. Κατόπιν ενεργειών τους! Και το λέει αυτό όχι καμιά Σικελική Καμόρα αλλά μια κομματική οργάνωση! Η Τ.Ο. παΣΟΚ!!!  
2) Η υστέρησή τους στην αντίληψη της πραγματικότητας τους εμπόδισε  να δουν αν στη  πενταετία της Νέας Δημοκρατίας (και σε όλη την τελευταία τριακονταετία) κάποιοι ύψωναν τη φωνή τους για τα ζητήματα της κακορίζικης  δημόσιας  εκπαίδευσης, για το άθλιο ακτοπλοϊκό, για την «αξιοκρατία» στις στελεχώσεις, για τις ταμειακές μηχανές στις βάρκες, για το κλείσιμο του γραφείου της ΔΕΗ, για τις απολύσεις εργαζομένων, αλλά και για τους βρώμικους πολέμους που ως κυβέρνηση ή 'αξιωματική συμπολίτευση', συμμετείχαν ή συναινούσαν.   
Οι ίδιοι πάντως όχι...Πολιτικά ανύπαρκτοι, έψαχναν μόνο θέση στις εξέδρες των «επισήμων».  Έχοντας θητεύσει στη γλώσσα-σπάτουλα, έκαναν πρόβες για την εναλλαγή της εξουσίας από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, για να είναι «σαν έτοιμοι από καιρό». Εξάλλου οι επιλογές του γαλάζιου αντίπαλου δέους  ήταν παραπάνω από σύμφωνες με την «ιδεολογία» της πιάτσας, που εκπροσωπούν. Όσο για μας τους «αγαναχτισμένους» τώρα, που τότε ήμασταν «χωμένοι στο καβούκι μας, περιμένοντας το μπάρμπα στην Κορώνη», είναι γνωστό ότι η γλωσσική διαστροφή έπεται της εγκεφαλικής. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας ακολουθείται αναπόφευκτα από τη στρέβλωση του λόγου και των εννοιών. Κήνσορας του είδους   ο ίδιος ο αρχηγός τους , του οποίου οι προτάσεις ακούγονται σαν αχθοφόροι που απρόθυμοι  μεταφέρουν κακοφορτωμένα νοήματα όπως το οποιοδήποτε αγώι. Λάθος λέξεις, κακοποιημένες έννοιες,  και το νόημα γλιστρά ασυνάρτητο ισοπεδώνοντας κάθε πραγματική και λογική αλληλουχία.  
3) Η  παραπολιτική ανακοίνωση της Τ.Ο. παΣΟΚ, αυτό δηλαδή το ασυνάρτητο κατινίστικο ξέρασμα της τοπικής  των σοσιαΛΗΣΤΩΝ, δε έκανε τσιγγουνιές και στη λάσπη.
Επικρίνουν για ακροδεξιά ρητορεία οι μικρογκαιμπελίσκοι, που μη έχοντας να πουν τίποτα επί της ουσίας, ζητούν βιογραφικά σημειώματα, πόθεν έσχες, μιλούν για διαφθορά (!) διασπάθιση του πλούτου(!!!), και «τη ραστώνη  των βολεμένων που ξεβολεύονται».
Ας τους θυμίσει κάποιος ότι η ανακοίνωση θα έπρεπε να έχει κριτικό και όχι αυτοκριτικό περιεχόμενο.  Όπως μπέρδεψαν το σοσιαλισμό με τον πιο άγριο Θατσερισμό, τον πατριωτισμό με το δοσιλογισμό, τη σωτηρία με το ξεπούλημα, τα σώβρακα με τις γραβάτες, μπέρδεψαν την κριτική με την αυτοκριτική! Αυτοί που έκαναν τη διαφθορά, επιστήμη, τη λαμογιά θρησκεία, διασπάθισαν τον πλούτο ενός ολόκληρου λαού, χειροκροτούν τους «συντρόφους»  που έφυγαν από τον πολιτικό θώκο με αμύθητες περιουσίες χωρίς ούτε ένα ένσημο, ανέβηκαν τώρα στον άμβωνα για κήρυγμα.
Πλατσουρίζοντας στη λασπουριά, προσπαθούν να πιτσιλίσουν όσους δεν υπακούν στην Ομερτά.
Αυτοί που έστησαν ένα εκπαιδευτικό σύστημα που καμπούριασε κάτω από το βάρος της αμαρτωλής παραπαιδείας, που ξέρουν τους βιομήχανούς της και τους προάγουν από «καρέκλες» σε «θρόνους», που έκαναν την πολιτική παραμάγαζο και την ιδεολογία, πιάτσα,  σαν τη γριά και ξεπεσμένη πόρνη κάνουν τώρα μαθήματα ηθικής.
Θα ήταν πάντως εντυπωσιακό και ίσως… ανακουφιστικό αν άρχιζαν τα «συντροφικά μαχαιρώματα» με στόχο την πάταξη της παραπαιδείας.
Ξέρουν καλά ότι ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Ότι  ο «θαλασσοδαρμένος Καλύμνιος, και ο ξενιτεμένος» για τον οποίο μυξοκλαίνε και μπροστά στον οποίο «υποκλίνονται» (έχοντας προϋπηρεσία στις  υποκλίσεις) είναι έτοιμος να τους βαρέσει κλωτσιά κατά την υπόκλιση. Νοιώθουν την καυτή ανάσα ενός ολόκληρου λαού στο σβέρκο τους και ξορκίζουν  με λάσπη, που τη νομίζουν αγιασμό. Γιατί έχουν χάσει κάθε μέτρο, κάθε αίσθηση. Γιατί, όπως λέει ο Σεφέρης, «όταν πάρει δρόμο η βλακεία, πού να τη σταματήσεις».
Ιστορικά απαίδευτοι, προπαγανδίζουν «τους μονόδρομους» ενώ μιλούν  για δημοκρατία, αγνοώντας ότι η επίκληση του μονόδρομου και μόνο είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό του φασισμού.
Πολιτικά ανάλγητοι, τολμούν ακόμη να «υποκλίνονται» μπροστά στο συνταξιούχο και τον άνεργο νέο, συναινώντας στην κλοπή της σύνταξής του και τη συντριβή κάθε στοιχειώδους δικαιώματος, όπως  το να πουλάς την εργατική σου δύναμη κοψοχρονιά και να μη βρίσκεις αγοραστή.
Κοινωνικά βάρβαροι, μιλούν για ευπρέπεια  και επικαλούνται το διάλογο, την ώρα που συντάσσονται πίσω από σιδηρολοστούς και  αυστραλοπίθηκους με κράνη ή μάσκες για να συντρίψουν και σωματικά αυτούς που έχουν εξοντώσει κοινωνικά.
Ταξικά κακομοίρηδες, στρέφονται και χτυπούν την ίδια τους την τάξη, αλληθωρίζοντας κουτοπόνηρα μπροστά στην εξουσία.

Τελειώνοντας, με δεδομένο ότι «έχετε τις άκρες», το ‘πόθεν έσχες’ μου κατατίθεται  στην υπηρεσία μου. Ούτε προίκες, ούτε μίζες, ένα σπίτι με δάνειο.  Αναζητήστε το.  Και μετά βγάλτε τα ‘πόθεν έσχες’ των κοντινών «συντρόφων» αλλά και όσων αναδείξατε στο πλουσιότερο από συστάσεως Ελληνικού κράτους κοινοβούλιο.   
Η αίσθησή μου περί «βολέματος» δεν μου επιτρέπει να κάνω καν αίτηση και τις απαραίτητες κωλοτούμπες για τη διευθυντική θέση ενός σχολείου, όπως στα χαρτιά δικαιούμαι. Κρατήστε τες  για τα «δικά σας παιδιά».
 Όσο για το βιογραφικό μου σημείωμα , γράφεται στη συνείδηση των συμπατριωτών μου και  το θεωρώ αρκετά πολύτιμο για να το εμπιστευτώ σε ανάξια χέρια παλαμακιστών και σφουγγοκωλάριων.  

Καληνύχτα, πέφτει βαθύ σκοτάδι,
Και όπως ξαναείπαμε, καλή συνέχεια.  Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Νίνα Γεωργιάδου
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011
Κάλυμνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: