ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.7.11

Θα φάνε τον Γιωργάκη τον Σαμαρά το Μπένι…

Όπως γίνεται σε κάθε ΔΝΤκατασταση το εγχώριο πολιτικό προσωπικό με την καθοδήγηση και την υποστήριξη των Τοπικών συμφερόντων κινά μπροστά  Ηρωικά  ώσπου εξαφανίζεται στην αιθαλομίχλη  και καταναλώνεται από το τέρας.


Ολόισα τραβουν για τον χαμό…
Μετά τα συμφέροντα βρίσκουν άλλο θύμα άλλο ψώνιο και έτσι περνά ο καιρός το ΔΝΤ κάνει την δουλειά του  το ευρωτραπεζικό σύστημα την δική του Αγοραπωλησίες deals ώσπου το τέρας εκτονώνεται. Φυσικά τα τοπικά συμφέροντα θα ζήσουν για να καταναλώνουν υπουργούς  Ευρωπρογράμματα,  Πακετα, ΕΣΠΑ,  και αγανάκτηση. Θα πάρουν λέει το ΕΣΠΑ χωρίς όρους και απο Σεπτέμβρη θα ανοίξουν τα δημόσια έργα με λεφτά της ΕΕ.
Μια χαρά θα πω  και στην γειτόνισσα να  πάρει μια τσάντα και να τρέξει…
Όσο η αγανάκτηση χτυπά  μόνο τους πολιτικούς  το πλάνο έχει ρολάρει και βαδίζουμε σε μια πεπατημένη ΔΝΤκατασταση όπου  υπουργοί βουλευτές πρωθυπουργοί θα περνούν στην ιστορία ως “χρήσιμοι”… καθώς σώζουν αυτούς που κρίνουν την χρησιμότητα τους.
Αποφασισμένοι  όμως να παραμείνουν στην πλατεία Συντάγματος δηλώνουν οι «Αγανακτισμένοι», συνεχίζοντας την κατάληψη που διαρκεί περισσότερο από ενάμιση μήνα, και παρά τις δηλώσεις του Δημάρχου Αθηναίων ότι πρέπει να αδειάσει η πλατεία.
«Δε θα φύγουμε αν δε φύγει το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και κάθε κυβέρνηση με οποιαδήποτε αμφίεση τα υπηρετεί», αναφέρουν οι «Αγανακτισμένοι» σε πρόσφατο ψήφισμα της Λαϊκής Συνέλευσης της πλατείας Συντάγματος και συμπληρώνουν: «δε θα φύγουμε αν δε φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ και όσοι μας εκμεταλλεύονται».
Παρόλα αυτά  το εχθρό δεν θα τον βρούν… ούτε οι πολιτικοί ούτε οι πολίτες, Εγκλωβίστηκαν στο εμφύλιο τους
 Peace to you brother

Δεν υπάρχουν σχόλια: