ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.7.11

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΕΛΑΞΕ !!! ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ:«Να μαζέψουν τα τσαντίρια τους οι Αγανακτισμένοι»

"Άλλο η ειρηνική διαδήλωση και άλλο τα τσαντίρια στο Σύνταγμα»"
Τάδε έφη ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, απευθύνοντας, μάλιστα, κάλεσμα στο Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη, να «καθαρίσει» την πλατεία Συντάγματος από τους «αγανακτισμένους»…τις σκηνές και τα πανό τους!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΣΟΚΩΝ ΜΕ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΡΑΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟ  ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ  ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΓΑΠ!!!

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ "ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΩΝ" ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ "ΤΣΑΝΤΙΡΙΑ"  ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ...ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ  ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝΙΤΗ!!


ΣΣ: ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ,,,ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΑ!!!!! ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!............

Δεν υπάρχουν σχόλια: