ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.7.11

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ κυνισμός από τον ΟΛΙ ΡΕΝ: Παρεμβαίνω στα εσωτερικά σας με το δικαίωμα του δανειστή!!!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, με γραπτή ερώτηση του προς την Κομισιόν, αναφερόταν σε συγκεκριμένες δηλώσεις του Όλι Ρέν, ο οποίος έθετε ως προυπόθεση την πολιτική συναίνεση μεταξύ πολιτικών κομμάτων, προκειμένου να δοθεί το ‘νέο πακέτο βοήθειας’ προς την Ελλάδα.

Έτσι ο Έλληνας ευρωβουλευτής ρώτησε ευθέως τον Όλι Ρεν : Με βάση ποιες διατάξεις των Συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει δικαίωμα Επίτροπος να κάνει υποδείξεις και να παρεμβαίνει στην εσωτερική πολιτική κατάσταση των χωρών μελών της ΕΕ;.

Την απάντηση έδωσε ο Όλι Ρέν, ο οποίος αφενός αποδέχεται σιωπηρά ότι παρανομεί παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της Ελλάδας, και αφετέρου προκειμένου να απαντήσει στο ερώτημα, ``φοράει το καπέλο`` του μέλους της Τρόικας, του εκπροσώπου των δανειστριών χωρών της Ελλάδας και των αγορών, ρόλος που του δίνεται μέσω του Μνημονίου.

Ο Επίτροπος είπε επί λέξη:``Λαμβανομένων υπόψη των σημαντικών και πολύπλοκων προσαρμογών που απαιτούνται για τη διάσωση της ελληνικής οικονομίας, τα κράτη μέλη της ευρωζώνης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) απαιτούν ευρεία πολιτική στήριξη από τα κυριότερα ελληνικά πολιτικά κόμματα ως προϋπόθεση για την περαιτέρω χρηματοδοτική στήριξη.Ως εκ τούτου, επιδιώκοντας τη συμφωνία των κυριότερων ελληνικών πολιτικών κομμάτων για το μελλοντικό ελληνικό πρόγραμμα, και ειδικότερα για το μνημόνιο συνεννόησης, το κλιμάκιο της τρόικας (Επιτροπή/ΔΝΤ/Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ)) αποσκοπεί στην εξασφάλιση της πλήρους αποδοχής του περιεχομένου του προγράμματος από την ελληνική πλευρά. Η πολιτική αυτή συναίνεση είναι κρίσιμη για την επιτυχία του προγράμματος, δεδομένου ότι μόνο η ευρεία πολιτική υποστήριξη μπορεί να εγγυηθεί σε βάθος χρόνου την απαρέγκλιτη υλοποίηση των αναγκαίων μέτρων οικονομικής προσαρμογής, και συνεπώς να πείσει τις αγορές ότι η Ελλάδα βάζει τάξη στην οικονομία και στα δημόσια οικονομικά της``.

απο adalis.gr

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Στα σπίτια αυτών που υπέγραψαν,
εκεί μπές και κάνε ότι θές! Εκεί!