ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.11

ΕΛΗΦΘΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ! Ο ΓΑΠ ΠΑΕΙ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ" ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΦΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σε αρχή πολιτικών εξελίξεων εν μέσω θέρους οδηγείται η χώρα, καθώς η κατάσταση στην οικονομία έχει εκτροχιαστεί και θα βαίνει μαθηματικά επιδεινούμενη. Μετά τα αποτέλεσματα στο έλλειμμα και τα απογοητευτικά αποτελέσματα του Eurogroup ή μάλλον μετά την διάψευση των υπεραισιόδοξων προβλέψεων που διατυπώνονταν από την πλευρά της κυβέρνησης αλλά και του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ της Κυβέρνησης στην ΚΟ ΠΑΣΟΚ για την ψήφιση του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ και του ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ των οποίων η ψήφιση τους κατά την κυβέρνηση θα εδίνε ΑΛΛΗ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ με αποτέλεσμα την αισια σωτηρία της χώρας  ,σήμερα είχαμε ένα ΧΑΑ να ανοίγει στα επίπεδα του 1996 (!) και το spread να φτάνει στις 1444 μονάδες....

Στις 1.168 μονάδες ο Γενικός Δείκτης, έφτασε πριν λίγο να χάνει 4,18%. Στα 4,18 ευρώ η μετοχή της Εθνικής, χάνει 5,43%. Κατάρρευση στη MIG με πτώση 10,9%. Πάνω από 6% στην Τράπεζα Κύπρου και 9,26% για τη Marfin Popular που πληρώνουν την χθεσινή έκρηξη στη Κύπρο. Απώλειες 7,20% για την Eurobank και πάνω από 5% για την Τράπεζα Πειραιώς. Πτώση 4,43% για την Alpha Bank.


Με όλα αυτά, Η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ διακινεί σενάρια ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ όχι για την ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΒΕΒΑΙΑ αλλά για να ΣΩΘΕΙ ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ με μια "υπερήφανη" δραπέτευση τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο. "ΗΜΕΤΕΡΟΙ" λένε ότι ο ΓΑΠ και οι λοχαγοί του είναι σε πλήρη πανικό αφού πλέον καταρρίπτονται τα όποια δυνατά επιχειρήματα θα είχαν προκειμένου να διαχειριστούν την κοινή γνώμη αλλά και την κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ η οποία πλέον μετά την ανακοίνωση του ενδεχομένου της "επιλεκτική χρεοκοπίας" της χώρας νιώθουν ότι η 'αγανάκτηση" του κόσμου πού μέχρι εχθές μούντζωνε ΤΩΡΑ θα εκφραστεί ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΟΡΓΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: