ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.11

Απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη σε δημοσιεύματα

Διατυπώσατε το ερώτημα γιατί στο Κουτί της Πανδώρας ασχοληθήκαμε με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Η αλήθεια είναι ότι καταπιαστήκαμε όχι με μια αλλά με δύο αθωωτικές αποφάσεις για παράγοντες του ποδοσφαίρου, διότι τα στοιχεία που εντοπίσαμε και φέραμε στη δημοσιότητα αποδεικνύουν τη λειτουργία παραδικαστικού κυκλώματος.
Η αθωωτική απόφαση δεν είναι στην περίπτωση αυτή στοιχείο αθωότητας αλλά πιθανής διαφθοράς και ύπαρξης ενός κυκλώματος που αθωώνει παράγοντες του ποδοσφαίρου παρότι τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά.
Για το συγκεκριμένο θέμα έχει ενημερωθεί ο Άρειος Πάγος.
Τις τελευταίες μέρες γίνεται προσπάθεια οι αποκαλύψεις της εκπομπής να αποδοθούν σε οπαδικές προτιμήσεις.
1ον: Με τα στοιχεία που αποκαλύψαμε αποδεικνύουμε πως οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, που παρανομούν, κερδίζουν μεγάλα χρηματικά ποσά χρησιμοποιώντας το ποδόσφαιρο, καλυμμένοι πίσω από τη φίλαθλη εικόνα τους και τους καθοδηγούμενους «οπαδούς». Αυτός είναι ο λόγος που τα βίαια φαινόμενα στο ποδόσφαιρο συνεχίζονται και τα αισχρά πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων είναι σε έξαρση.
2ον: Η μοναδική οπαδική προτίμηση στη ζωή μου ήταν ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής Λέσβου, του χωριού μου, για συναισθηματικούς λόγους, αλλά ακόμη κι αυτή η συναισθηματική υποστήριξη έχει υποστεί συντριπτική ήττα όταν έμαθα ότι το γήπεδο της ομάδας στο χωριό, για να στρωθεί με χλοοτάπητα, χρειάστηκαν 500.000 ευρώ(!!!). Όπως καταλαβαίνετε, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου είναι παράγοντες της τσέπης τους.
Ευχαριστώ που ευθέως λέτε πως ο Βαξεβάνης δεν θα δεχόταν ποτέ πιέσεις. Οι εκπομπές μας για την παράγκα του ποδοσφαίρου ήταν αποτέλεσμα έρευνας και όχι πιέσεων. Όσο πιο γρήγορα απεμπλακούμε από επιχειρήματα του τύπου «το κάνει για να χτυπηθεί η ομάδα», τόσο καλύτερα θα λειτουργούμε υπέρ της ομάδας αλλά και κάθε ομάδας.
Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: