ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.11

H Άννα αγνοεί τα blogs

Δεν είναι  το mega και δεν είναι  το ΣΚΑΙ οπότε προφανώς δεν αξίζει να ασχολείται. Ας το μάθει μόνο η blogosfaira λοιπόν ότι η Άννα και -πολλοί άλλοι πολιτικοί- αγνοούν με θάρρος και παρρησία τα blogs. Τι και αν μύρισαν εκλογές δεν μασάνε… Πολίτης στην Ελλάδα είναι μόνο αυτός που βγαίνει στα ΜΜΕ.. Γιάννης Παπαϊωάννου

Διαβάστε…

Aπίστευτο θράσος

Δημοσιεύθηκε από Παραπολιτική
Εδώ 10 μέρες ένα blog με σεβαστή επισκεψιμότητα (aka Παραπολιτική) θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα προς το Υπουργείο Παιδείας το οποίο επέλεξε απλά να απαντήσει σε ένα 1ο βαθμό και μετά να μας αγνοεί.
Καταγγέλλουμε κάτι αρκετά βαρύ: η κ.Διαμαντοπούλου μέσω συγκεκριμένων συνεργατών της στελέχωσε αναξιοκρατικά ένα δημόσιο φορέα που τελεί υπό κατάργηση και τώρα αναθέτει σε αυτούς που διόρισε να προσλάβουν ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ 150 συμβασιούχους.
Υποθέτω ότι γνωρίζουν στο Υπουργείο ότι η σιωπή τους φανερώνει πια ενοχή. Ας μάθουν κιόλας ότι η κ.Διαμαντοπούλου στα μάτια πολλών “τελείωσε” μετά από αυτό. Θα έχει πλάκα τώρα να την παρακολουθούμε να κατηγορεί για “διαφθορά” και “καθεστωτισμό” τους πρυτάνεις! Eίπε ο γαϊδαρος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: