ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.11

Ιδού οι αποδείξεις: Γουρούνια στο σακί μας πουλάει το Lidl, και ο ΕΦΕΤ κάνει πως δεν βλέπει.

Όλοι οι συσκευασμένοι κιμάδες που πωλούνται στα Σούπερ Μάρκετ γράφουν πάνω στην συσκευασία σημαντικές πληροφορίες για τους καταναλωτές και τις Αρμόδιες Αρχές. Όπως διακρίνεται καθαρά στα δύο πρώτα παραδείγματα διαβάζουμε τον 1) Κωδικό Ζώου,2) Χώρα καταγωγής,3) Ημ/νια σφαγής,4) Ηλικία-διάπλαση-Κατηγορία Ζώου, 5) Αριθμό και μονάδα Σφαγείου και Συσκευστηρίου, και τα πιο σημαντικά Ημερομηνία  παραγωγής κιμά, και Ημερομηνία λήξης.
Προσέξτε τώρα την (Δεξιά) ταμπέλα  Συσκευασίας κατεψυγμένου Χοιρινού (τον  βοδινό με το e-coli δυστυχώς τον φάγαμε) κιμά  του Lidl  της εταιρίας VION που o ΕΦΕΤ ζήτησε την ανάκλησή του (λόγω επιμόλυνσης).
Στο σημείο που θα έπρεπε να αναγράφεται το Βάρος, είναι τυπωμένο (εκ των υστέρων?) η ημερομηνία λήξεως (green).
 Το δε καθαρό βάρος "500g" με...
εντελώς διαφορετικούς χαρακτήρες είναι τυπωμένο!!! σε άσχετο σημείο (orange).
Για την συντήρηση αναφέρει την λέξη α)"κατάψυξη" -12 βαθμούς 1 Βδομάδα
και   β)  "κατάψυξη η καταψύκτη" -18 βαθμούς, ανάλωση κατα προτίμηση πριν από : βλεπε ημερομηνία λήξης!!!.
Στην πρώτη περίπτωση, για να υπολογίσεις την βδομάδα, θα πρέπει να ξέρεις την ημερομηνία σφαγής η συσκευασίας, η οποία όμως κύριοι αρμόδιοι (μάλλον σκόπιμα) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Όπως δεν αναφέρονται πουθενά και όλες οι υπόλοιπες  πληροφορίες που απαιτούνται να παρέχουν οι... Ελληνικές επιχειρήσεις κρεάτων.

Όσο για την Γερμανική Εταιρεία που τα προμήθευσε στο Lidl,μπορεί κάποιος από τους κυρίους του ΕΦΕΤ (που δεν βρήκαν τίποτα το μεμπτό στην σήμανση ) που συμβούλευαν τους καταναλωτές να βρούν το Lot# της ύποπτης παρτίδας, (αλλά κουτοπόνηρα δημοσίευαν μόνο το μπροστινό μέρος της συσκευασίας), να μας πουν ποια από τις δυο εταιρίες που αναγράφονται στο κάτω μέρος το παράγει?  Η Eyckeler & Mart, η  Hilden Vion?
Κύριε νέε πρόεδρε του ΕΦΕΤ Γ.Μίχα κάντε σωστή αρχή, και απαντήστε μας αν σκόπιμα είναι ελλιπείς πληροφορίες , αν  παραβιάζουν την νομοθεσία, και αν ναί ποιες κυρώσεις επιβάλατε στην Γερμανική αλυσίδα.
P.s.adena-gr.blogspot: Με επιφύλαξη δικαιωμάτων σε περίπτωση παρενεργειών από την κατανάλωση του μολυσμένου κιμά, λόγω μη έγκαιρης προειδοποίησης από τον αρμόδιο Κρατικό Φορέα... 
 
 
adena

1 σχόλιο:

ΑΔΗΣ είπε...

Αντι χοροί με κατσαρόλες και ταπερ,
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ. Αϊντε να δώ τώρα
"αλληλεγγύη" όπως αυτές της Κούβας.
Για τον Διοικητή του ΕΦΕΤ που τον
παραιτήσανε!