ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.11

To “ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ” ξεκίνησε φόρουμ διαλόγου και καλεί σε συμμετοχή.

Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ αποτελεί μια πολιτική κοινωνική συλλογικότητα με στόχο την ανατροπή του πολιτικού και κοινωνικού κανιβαλισμού και την δημιουργία μιας κοινωνίας ανθρώπων.
Ανθρωποι μέσα από τα σπλάχνα της κοινωνίας, με καινοτόμο ανθρωπιστική φιλοσοφία και πρακτικές λύσεις που λύνουν τα προβλήματα της κοινωνίας μας, έχουμε ως στόχο την πραγματική αλλαγή του καθεστώτος σε μία πραγματική δημοκρατία, σε μία ουσιαστική κοινωνία των ανθρώπων και όχι των αριθμών.
Καλούμε κάθε Ελληνίδα και κάθε Ελληνα που νομίζει πως μπορεί να σκεφτεί να μας γνωρίσει μέσα από το διαδίκτυο και να μας συναντήσει.
Ως γνήσια πρωτοβουλία ανθρώπων μέσα από το λαό, υπό την ουσιαστική και συνταγματική έννοια του όρου, ακολουθούμε την δική μας ξεχωριστή πορεία βρίσκοντας και προτείνοντας πραγματικές ουσιαστικές λύσεις.
Δεν έχουμε χορηγούς, ούτε ζητούμε χορηγούς. Εχουμε μόνο αγάπη για την κοινωνία μας και πάθος για το μέλλον.
Αυτή η κοινή αγάπη των πραγματικών ανθρώπων, οι ξεκάθαρες πολιτικές θέσεις και οι ουσιαστικές πολιτικές πρακτικές λύσεις έχουν κάνει τα μέλη μας από 1.200 σε όλη την χώρα μέσα σε λίγες εβδομάδες.
Δεν ζητούμε χρήματα και συνδρομές, δεν τα έχουμε ανάγκη, δεν θα γίνουμε σαν και αυτούς. Ζητούμε την καθαρή ίση συμμετοχή όλων με τις ιδέες, τις προτάσεις, τα προβλήματά τους, ώστε να δοθούν πραγματικές ουσιαστικές λύσεις. 
 
Τα διαδικτυακά μέσα του Λαϊκού Κινήματος είναι :
και πρόσφατα το forum :  http://laikokinima.forumgreek.com/ 
(βλέπετε πως και στην πράξη βασιζόμαστε στην μη χρήση κεφαλαίων και εξαρτήσεων)
 
Σας καλούμε να επισκεφτείτε τα μέσα, αυτά, να γίνετε, αναγνώστες, φίλοι και συγγραφείς άρθρων και απόψεων. Να εκφραστείτε επιτέλους, να γράψετε αυτά που οι άλλοι σας στερούν και σας φιμώνουν.
Γίνετε μέλη και καλέστε και τους φίλους σας. Ο διάλογος και η έκφραση γεννούν πάντα τις καλύτερες λύσεις.
 
Με αγάπη προς όλες και όλους
Η ομάδα πρωτοβουλίας του Κινήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: