ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.7.11

Χάνει 150.000 μέλη το ΠΑΣΟΚ! Πονοκέφαλος στην Ιπποκράτους!

ΤΗΝ 3.7.11. ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ:ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΥΠΟ-ΚΡΑΤΟΥΣ!! ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ http://www.parapolitika.gr Τρέχουν και δεν φτάνουν στην Ιπποκράτους καθώς η "διαρροή" των μελών του ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει δραματική μείωση το τελευταίο χρόνο
Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία,από 250.000 εγγεγραμμένα μέλη που διέθετε το ΠαΣοΚ το 2009 υπολογίζεται ότι έναν χρόνο αριθμεί περί τα 100.000, την ίδια στιγμή που προκαλεί πονοκέφαλο στην παρούσα φάση η ανανέωση της κάρτας-μέλους του Κινήματος και κυρίως η απροθυμία που εκδηλώνεται από πολλούς να τη διατηρήσουν.
 Λεφτά δεν θα υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ!

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: είμαστε σίγουροι ότι θα τα βρουν τα λεφτά στην Υπο-κράτους!! στο κάτω κάτω.... ο ΑΝΤΡΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ είναι καλός αδερφός του ΓΑΠ!!! Τα CDS πάνε καλά ,η πτώχευση είναι προ των πυλών.... εεεεε!!! τόσα έκανε το κόμμα ΠΑΣΟΚ για την οικογένεια δικαιούται ένα κοκαλάκι από τα κέρδη της οικογένειας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: