ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.7.11

Αποδοκίμασαν τον Παπούλια στη Ραμάλα

Για πρώτη φορά Έλληνας ηγέτης έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες στα παλαιστινιακά εδάφη. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ραμάλα κατά του Κάρολου Παπούλια. Αιτία το μπλόκο της χώρας μας σε πλοία με προορισμό τη Γάζα (Vid)

Παλαιστίνιοι στη Ραμάλλα αποδοκιμάζουν τον... by fon1972
Οι Παλαιστίνιοι δεν ξέχασαν τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης στο ζήτημα των πλοίων με προορισμό τη Γάζα και δεν συγχώρεσαν την απαγόρευση απόπλου.
Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Ραμάλα, ενάντια στην ελληνική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με το shiptogaza.gr, οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.
Για πρώτη φορά Παλαιστίνιοι αποδοκίμασαν Έλληνα ηγέτη.
Ο κ. Παπούλιας κατά τη συνάντησή του με τον Μαχμούντ Αμπάς εξέφρασε τη στήριξή της Ελλάδας στις προσπάθειες ενός ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.
Τη Δευτέρα, ο Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε με τον Ισραηλινό ομόλογό του Σιμόν Πέρες, ο οποίος τον ευχαρίστησε για το μπλόκο στα πλοία του "Στόλου της Ελευθερίας 2".
Οι Παλαιστίνιοι διαδηλωτές κάλεσαν την ελληνική κυβέρνηση να επανεξετάσει τη στάση της στο θέμα της απαγόρευσης απόπλου.
Η απόφαση της Ελλάδας έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, ενώ την ικανοποίηση του έχει εκφράσει το Ισραήλ, που θεωρεί ότι η ελληνική κυβέρνηση συμβάλλει με τη στάση της στην ηρεμία στη Μέση Ανατολή.
news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: