ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.7.11

ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ "ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟ" ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ "ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΝΕΣΗ" ΛΑΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ

Πληροφορίες από όλη την χώρα θέλουν την κοινωνία να είναι σε γενικό αναβρασμό!! 
ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ !!!!!!

Η νηπιακή πολιτική της κυβέρνησης, οι παλινδρομήσεις  των οικονομικών πολιτικών οι οποίες κακά τα ψέματα δεν ήταν τεχνικής οικονομικής γνώσης εκ μέρους των διαχειριστών μας αλλά πολιτικές εκτέλεσης των έξωθεν εντολών από τα πρόσωπα διαχειριστές οι οποίοι απλά κλήθηκαν να τις εκτελέσουν, .. η συνεχής εξαπάτηση δια μέσω εκβιασμών της ελληνικής κοινωνίας και της κινδυνολογίας για επικείμενη πτώχευση της χώρας εάν ο λαός δεν θυσιαστεί ...... έχουν σαν αποτέλεσμα δεδομένης της παρούσης κατάστασης......... η οποία πλέον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ότι η χρεοκοπία της χώρας είναι πλέον ανειλημμένη απόφαση με ότι συνεπάγεται αυτό , λαμβάνοντας επιπροσθέτως υπόψιν μας ότι ΩΣ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ από την κυβέρνηση αλλά και από τις δοτές κυβερνητικές εισαγγελικές αρχές της χώρας οι οποίες δεν δίστασαν να ασκήσουν ποινική δίωξη και σε έναν απλό τορναδόρο.......................... ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟ ΟΛΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: