ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.12

Κυρία Σοφία Φούρλαρη, έχει ζητηθεί η άρση ασυλίας των κκ Κοραντή και Πολύδωρα; Για τη μεγάλη μίζα από τον «σούπερ-κοριό» της ΕΥΠ…

…γιατί δεν δημεύεται η περιουσία των κκ. Πολύδωρα και Κοραντή;
Γιατί κόρακας δεν βγάζει κοράκου μάτι!
Ακόμη δεν έχει καν μπει στην ολομέλεια της βουλής το αίτημα της άρσης ασυλίας του κ. Κοραντή για το άλλο μεγάλο σκάνδαλο!
Γιατί η «δικαιοσύνη» θα εξαντλήσει το θέμα στους υπαλλήλους δουλικά όργανα των εκάστοτε κυβερνώντων και ούτε καν σε όλους αν λάβουμε υπόψη μας ότι μετά από κάθε σκάνδαλο με μίζα, όλοι οι υπουργοί και όλων των κομμάτων επιβραβεύουν τους επίορκους υπαλλήλους. Άλλωστε τι κάνουν οι κακομοίρηδες; Απλώς διευκολύνουν τον...
πλουτισμό των πολιτικών, έστω με κάτι ψίχουλα…
_____
Στη φυλακή για μίζα ο προμηθευτής του «σούπερ-κοριού»
Δεν είναι λίγο ειρωνικό ότι ο «σούπερ κοριός» που βοήθησε στη σύλληψη φοροφυγάδων αγοράστηκε με την απαραίτητη μίζα;
Με απόφαση της ειδικής ανακρίτριας Σοφίας Φούρλαρη προφυλακίστηκε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Βαμβούκης ΑΕ, που προμήθευσε στην ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ., το 2008 επί υπουργίας Βύρωνα Πολύδωρα, το σύστημα «σούπερ-κοριός» που παρακολουθεί τα κινητά τηλέφωνα. Διοικητής της ΕΥΠ ήταν τότε ο σημερινός βουλευτής του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής.
Ο «σούπερ-κοριός» κατασκευάστηκε από τη γερμανική εταιρεία Syborg, και η πραγματική του αξία ήταν 550.000 ευρώ το κάθε σύστημα, ενώ στην ΕΥΠ και στην Ελληνική Αστυνομία κοστολογήθηκε με 3.700.000 ευρώ το καθένα, δηλαδή 7.400.000 και τα δύο, αντί 1.100.000 που ήταν η πραγματική τους αξία.
Η δικαστική έρευνα κατέδειξε ότι τα χρήματα πέρασαν από ελληνική τράπεζα στην Κύπρο. Στη συνέχεια, πιστώθηκαν σε λογαριασμό off-shore του Παναμά και έπειτα κατατέθηκαν σε τράπεζα στο Λονδίνο.
ΠΗΓΗ: iefimerida, μέσω "kamarinia"

Δεν υπάρχουν σχόλια: