ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.12

O δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για κανέναν..


«Προεκλογική απειλή της σταθερότητας στην Ελλάδα» αποκαλούν τα διεθνή φερέφωνα τη βούληση του λαού στις εκλογές.Τα δύο μεγάλα κόμματα δυσκολεύονται να βρουν υποψηφίους.Διάχυτη αίσθηση της κατακόρυφης ανόδου της εκλογικής δύναμης των κομμάτων της Αριστεράς..
-συνωστισμός παρατηρείται στις λίστες υποψηφίων σε αυτά.Νέα μέτρα 11 δισ. ευρώ μέχρι τον Ιούλιο βάσει του δεύτερου μνημονίου..Σε περίπτωση αντίθετα μετεκλογικής σύμπραξης αντιμνημονιακών κομμάτων η πορεία της χώρας αναμένεται να διαφοροποιηθεί..

Έντονη ανησυχία για τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ελλάδα εκφράζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times, τονίζοντας ότι είναι ορατός ο κίνδυνος πολιτικής αστάθειας σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο για την χώρα.Μια περίοδο κατά την οποία θα κριθεί ο προσανατολισμός της.


Το δημοσίευμα, με τίτλο «Προεκλογική απειλή της σταθερότητας στην Ελλάδα» αναφέρεται στην βροχή των ρουσφετολογικών τροποποιήσεων που έχουν κατατεθεί στο κοινοβούλιο τις τελευταίες μέρες απο τους αμετανόητους πολιτικάντηδες που έλεγχαν για λογαριασμό της ντόπιας και διεθνούς οικονομικής ελίτ τον τόπο μέχρι τώρα και στις προσπάθειες που καταβάλει ο διορισμένος πρωθυπουργεύων Λουκάς Παπαδήμος να διατηρήσει τον έλεγχο της κυβέρνησής του που ταλανίζεται απο τις συνεχείς προσπάθειες των κομμάτων που την στηρίζουν πολιτικά να αποποιηθούν κάθε ευθύνης για τα εγκλήματα που το καθεστώς που εκφράζουν διαπράτει σε βάρος του λαού.

Όπως τονίζει η γνωστή οικονομική εφημερίδα «η αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος έχει βυθιστεί σε τέτοιο βαθμό που τα δύο μεγάλα κόμματα δυσκολεύονται να βρουν υποψηφίους.Είναι καθημερινό πλέον το φαινόμενο όχι μόνο αρνήσεων των προτάσεων που τα μνημονιακά κόμματα κάνουν σε διάφορους πολίτες σε όλη τη χώρα προκειμένου να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές,αλλά και τών δημόσιων δηλώσεων αποχώρησης με πιό πρόσφατο αυτό του Κώστα Γείτονα του ΠΑΣΟΚ.
Οι πολιτικάντηδες του συστήματος της διαπλοκής εγκαταλείπουν τα πλοία του δικομματισμου και των συνοδοιπόρων του που βυθίζονται, καθώς αδυνατούν να κυκλοφορήσουν δημόσια,πολύ περισσότερο να εμφανιστούν στους πολίτες και να ζητήσουν την ψήφο τους..

Η εφημερίδα μεταφέρει και δηλώσεις παλαιού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας που αρνείται να κατονομάσει, ο οποίος αναφέρει ότι «οι αξιοσέβαστοι επαγγελματίες στην επαρχία, αλλά και κυβερνητικοί αξιωματούχοι απορρίπτουν τις προτάσεις» να κατέβουν υποψήφιοι είτε με το ένα κόμμα είτε με το άλλο.

Το φερέφωνο των οικονομικών συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων ισχυρίζεται ότι «Οι διεθνείς πιστωτές βασίζονται στην εκτίμηση ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς, θα ανανεώσουν τη κυβερνητική συμμαχία μετά τις εκλογές έτσι ώστε να βγει η χώρα από την ύφεση μέχρι τα τέλη του 2013» ωστόσο παραδέχετα ότι
οι πολίτες έχουν άλλη γνώμη ι: «Η πλειοψηφία φαίνεται πως στηρίζει τα μικρά κόμματα της αντιπολίτευσης που αντιτίθενται στις μεταρρυθμίσεις..».

Πράγματι σύμφωνα με πληροφορίες συνωστισμός παρατηρείται στις λίστες υποψηφίων των κομμάτων της αντιπολίτευσης που έχουν ταχθεί κατά των μνημονίων με αποτέλεσμα οι επιτελείς τους να δυσκολεύονται στις τελικές τους επιλογές.Αιτία, η διάχυτη αίσθηση της κατακόρυφης ανόδου της εκλογικής δύναμης ιδιαίτερα των κομμάτων της Αριστεράς η οποία θα κληθεί μετά τις εκλογές να παίξει προταγωνιστικό ρόλο στις ραγδαίες εξελίξεις που διαφαίνεται ότι θα προκύψουν..

Μάλιστα, η εφημερίδα εκτιμά σε ακρότατα απαισιόδοξο τόνο ότι «ακόμη και εάν τα δύο κόμματα  (Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ) κατορθώσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση, πιθανότατα θα έχει μικρή διάρκεια ζωής».

Οι Financial Times επισημαίνουν το δύσκολο έργο της νέας κυβέρνησης, η οποία αν προκύψει απο τα παραπάνω κόμματα που στηρίζουν την κατοχή της χώρας «θα πρέπει να νομοθετήσει νέα μέτρα 11 δισ. ευρώ μέχρι τον Ιούλιο βάσει του δεύτερου μνημονίου».

Σε περίπτωση αντίθετα μετεκλογικής σύμπραξης αντιμνημονιακών κομμάτων η πορεία της χώρας αναμένεται να διαφοροποιηθεί σε βαθμό που θα εξαρτηθεί απο την εκλογική δύναμη που θα δώσει στο καθένα απο αυτά η κάλπη,πράγμα το οποίο είναι αδύνατο στη φάση αυτή να προβλεφθεί.Άλλωστε και με βάση σημερινές εκτιμήσεις και αυτή η ίδια η δυνατότητα μετακλογικής σύγκλισης μέρους έστω των αντιμνημονιακών δυνάμεων δυστυχώς αμφισβητείται απο πολλούς..

Σε κάθε περίπτωση ο δρόμος μέχρι τον Ιούλιο δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα για κανέναν..


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: