ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.12

ΝΑΥΑΓΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΕ ΧΡΟΝΟ eniko!!


Συνέντευξη για έναν ρόλο νόμιζε ότι θα δώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και διεκδικητής  της πρωθυπουργίας της χώρας!!
Ο υπερφίαλος Βενιζέλος, αν και ο συντονιστής της συνέντευξης Χ”νικολάου προσπάθησε πολλοστές φορές να μπει στην ουσία και να προκαλέσει, ώστε να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ  μια και ο benito ξέροντας καλά το παιχνίδι του ξύλινου λόγου, επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο  αερολογημάτων και γενικολογιών  χωρίς να δίνει  καμιά απάντηση στις αγωνιώδης ερωτήσεις  των καλεσμένων πολιτών της εκπομπής !!!
Στην συνέντευξη ήταν έκδηλη η οργή των καλεσμένων αφού ο Βενιζέλος απαντούσε χωρίς να απαντά !
Κάποια στιγμή όταν τα νεύρα των καλεσμένων έγιναν κλωστές ένας εκ των καλεσμένων παίρνοντας τον λόγο απευθύνθηκε προς τον εν «δυνάμει» πρωθυπουργό λέγοντας « είστε προδότες στην συνείδηση του λαού  δεν ξέρετε τι σημαίνει αγωνία και τι περνούν οι Έλληνες…. Είστε υπαίτιοι της εξαθλίωσης  Να ξέρετε ότι η σφαίρα αυτού που αυτοκτόνησε  στο Σύνταγμα ήταν η αρχή για να στρέψουμε τις σφαίρες απάνω σας…»
Η γροθιά στο στομάχι ήρθε από έναν άλλο καλεσμένο της συνέντευξης ο οποίος  απευθυνόμενος στον Βενιζέλο έκανε την κοινά αναγνωρισμένη από τον μέσω πολίτη διαπίστωση της αποτυχίας της πολιτικής Βενιζέλου όταν ήταν στο τιμόνι του υπουργείου οικονομικών σχετικά με τα συνεχόμενα μέτρα που λάμβανε ανά τρίμηνο κατά το έτος 2011 αφού ο στόχος μείωσης του ελλείμματος    που διαλαλούσε ο ίδιος δεν επιτυγχάνονταν    και μόνο μέσω του πλιάτσικου και των φορομπηχτικών μέτρων ευημερούσαν οι αριθμοί που απαιτούσε η τρόικα αλλά εξαθλιώνονταν οι Έλληνες.
Συγκεκριμένα ο καλεσμένος είπε « γιατί να σας εμπιστευθούμε όταν η πρακτική σας είναι να μετακυλύετε τις αποτυχίες σας στην πλάτη του ελληνικού λαού»
Και ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ κλεισμένος στην γωνία είπε : « αυτή η πολιτική που επέλεξα είναι στην κρίση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»

ΦΥΣΙΚΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
Α)ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?
Β)ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?
Γ)ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ?
Δ)ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ  ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  

Με λίγα λόγια ο Βενιζέλος είπε ξεκάθαρα ότι αν δεν τον ψηφίσουν και δεν αποδεχθούν  οι Έλληνες όλες τις πολιτικές που προβλέπει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ τότε η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ "ΠΕΘΑΝΟΥΝ" ….
ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!

Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ!!

ΟΜΩΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ … ΟΤΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΙ…
ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ..ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: