ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.12

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ "ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ¨ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ "ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ" ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!!! ... ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

Share

Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της κωμικοτραγικής ταινίας που παίζουν οι υπουργοί της κυβέρνησης που ανήκουν στο ΠΑΣΟΚ.
Μετά τις δεσμεύσεις του Γ. Κουτρουμάνη ότι δεν τίθεται θέμα 13ου και 14ου μισθού και νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, ο ίδιος υπουργός αποφάσισε να το παίξει ο Μαυρογιαλούρος του κ. Βενιζέλου. Αιφνιδιαστικά ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι διαπραγματεύτηκε με την τρόικα και… κατάφερε να την πείσει ότι πρέπει να περάσουν οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Είναι οι ίδιες ρυθμίσεις που αποσύρθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα κακήν κακώς διότι, σύμφωνα με την κυβέρνηση, δεν είχε ερωτηθεί η ΕΚΤ.
Τώρα λοιπόν δύο πράγματα έγιναν: Ή ότι τελικά υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης και τα θυμήθηκε η κυβέρνηση μία μέρα πριν την προκήρυξη των εκλογών ή ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Ο κ. Κουτρουμάνης είπε λοιπόν ότι αφού έκλεισε η Βουλή θα πεί στον κ. Παπαδήμο να περάσουν οι ρυθμίσεις με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Τέτοια πρεμούρα δηλαδή.
Υπενθυμίζεται ότι οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά προέβλεπαν μεταξύ άλλων ότι τραπεζικοί λογαριασμοί ύψους μέχρι 2.000 ευρώ δεν μπορούν να κατασχεθούν για χρέη προς τις τράπεζες και στις ρυθμίσεις των υπερχρεωμένων εντάσσονταν και έμποροι και επαγγελματίες μέχρι του ποσού των 20.000 ευρώ.
«Θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσω το σώμα ότι πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η διαδικασία διαβούλευσης των συνεργατών μου με το τεχνικό κλιμάκιο Του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και υπήρξε θετική εξέλιξη για τις ρυθμίσεις που έχουμε εισηγηθεί.
Τραγική ειρωνεία που δεν προλάβαμε να κατατεθεί και να ψηφιστεί. Μέχρι αύριο ολοκληρώνεται η διαβούλευση της
Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας  με την Τράπεζα της Ελλάδος και φαίνεται ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα να προχωρήσει η ρύθμιση αυτή. Επειδή όμως κλείνει η Βουλή, έχω ενημερώσει το Γραφείο του Πρωθυπουργού προκειμένου να εξετάσουμε τη δυνατότητα ρύθμισης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου».
Αυτά είπε ο κ. Κουτρουμάνης ο οποίος τελικά αποδεικνύεται χειρότερος όλων.
Μέσα στο χαμό της Βουλής να σημειώσουμε και δύο ακόμη ρουσφετάκια υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Μια ρύθμιση του Χρυσοχοϊδη για να πάρουν οδοιπορικά χιλιάδες υπηρετούντες στο υπουργείο του όπως και το εκλογικό επίδομα καθώς και τροπολογία του κ. Λοβέρδου για κάποιο αγνώστου ταυτότητας επίδομα στους εργαζόμενους του ΕΟΦ.
Κι έτσι, νομίζουν ότι ο κόσμος θα ξεχάσει τα εγκλήματά τους και θα τους ψηφίσει.

info by antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: