ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.4.12

Πολιτική κηδεία στην Αθήνα

 
μήνυμα Αντίστασης πρός το καθεστώς και το λαό.Πλήθος κόσμου με πολιτικά συνθήματα ανατροπής.Βαθειά πολιτική η πράξη στο Σύνταγμα.Ξυλοδαρμός και διαπόμπευση αστυνομικού που ασχημονούσε μετά την κηδεία.Η μεγάλη επιστροφή των πολιτών στο Σύνταγμα..

Πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου, προχθές Σάββατο στις 3 το μεσημέρι η πολιτική κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνας. Σύμφωνα με δική του επιθυμία, η σορός του θα μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να αποτεφρωθεί.

Το φέρετρο με την σορό του πολίτη ο οποίος επέλεξε να δώσει σκληρό μήνυμα Αντίστασης πρός το καθεστώς και πρός το λαό κατά τον απόλυτο αυτό τρόπο μέσα στην ιστορική πλατεία του Συντάγματος, τοποθετήθηκε σε βάθρο, μπροστά στην είσοδο του νεκροταφείου.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Α' Νεκροταφείο για την τελευταία τιμητική συνάντηση με τον 77χρονο φαρμακοποιό, ενώ όταν η σορός έφτασε οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και φώναζαν πολιτικά συνθήματα κατά του καθεστώτος.

Στον επικήδειο που διάβασε η κόρη του επισήμανε ότι η πράξη του πατέρα της είναι βαθιά πολιτική, ενώ διαβάστηκε και μήνυμα που έστειλε ο Μίκης Θεοδωράκης στο οποίο υπογράμμιζε «την πολιτική διαθήκη» που αφήνει ο Δημήτρης Χριστούλας, επιλέγοντας να δώσει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.

Στη διάρκεια της πολιτικής κηδείας διαβάστηκαν μηνύματα από οργανώσεις, ενώ ακούστηκε το τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη, «Ποιος τη ζωή μου», σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου.

Τις απαράδεκτες προκλητικές και εξοργιστικές δηλώσεις του σάπιου πολιτικού κατεστημένου των προηγούμενων ημερών σχετικά με το διάβημα του Δημήτρη Χριστούλα, ακολούθησε δυστυχώς προχθές στην κηδεία του η απρεπής εμφάνιση δυο συγκεκριμένων (νέων) κομμάτων των οποίων οι εκπρόσωποι με τις κομματικές τους κονκάρδες (!) ζήτησαν και εκφώνησαν επικήδειους σε μια προσπάθεια να επενδύσουν μικροκομματικά στο γεγονός της θυσίας του ..

Παρόντες ακόμα και σε κηδείες!

Το γεγονός της ασφαλίτικης παρουσίας σε κάθε εκδήλωση πολιτών επιβεβαίωσε το περιστατικό ξυλοδαρμού αστυνομικού με πολιτικά μετά την τελετή της κηδείας.Συγκεκριμένα και ενώ ο κόσμος επέστρεφε απο το Α Νεκροταφείο στην πλατεία Συντάγματος, όπως είχε συμφωνηθεί και ανακοινωθεί απο μικροφώνου προκειμένου να αποτείσει φόρο τιμής στον νεκρό στον τόπο του θανάτου του,άτομο-σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες-βγήκε απο μέσα απο το πλήθος και άρχισε να βρίζει και να ασχημονεί..

Στο σημείο εκείνο τον περικύκλωσαν πολίτες οι οποίοι του έβγαλαν το μπουφάν και ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι κάτω απο τα πολιτικά ρούχα φορούσε αστυνομική στολή,έφερε όπλο,ασύρματο,χειροπέδες κλπ.Αφού τον έγδυσαν και τον κτύπησαν,κρέμασαν την αστυνομική του στολή, τον ασύρματο κλπ στο δέντρο όπου είχε δώσει τέλος στη ζωή του ο Δημήτρης Χριστούλας.Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο αστυνομικός φέρει κατάγματα και μώλωπες στο πρόσωπο.

Η μεγάλη επιστροφή;

Με σύνθημα «H οργή επιστρέφει στο Σύνταγμα», οι πολίτες της Αθήνας δίνουν ραντεβού στην πλ. Συντάγματος καθημερινά από χθέςΚυριακή 8 Απριλίου στις 18.00 το απόγευμα μέχρι και την 1 Μαΐου στις 21:30 το βράδυ.

Οι συγκεντρώσεις οργανώνονται στη μνήμη του 77χρονου συνταξιούχου ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του, στις 4 Απριλίου κάτω από ένα δέντρο της πλ. Συντάγματος «παγώνοντας» ολόκληρη την Ελλάδα.

Το STOPCARTEL TV θα είναι παρόν και θα μεταδίδει όπως πάντα  ΖΩΝΤΑΝΑ τις λαικές εκδηλώσεις απο την πλατεία Συντάγματος.

stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: