ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.12

ΣΙΜΩΝΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!

Αποχαιρετισμός Πετσάλνικου και προαναγγελία εκλογών!

 


Την διάλυση της Βουλής προανήγγειλε ο πρόεδρος της Φίλιππος Πετσάλνικος με τοποθέτηση – απολογισμό των κοινοβουλευτικών πεπραγμένων των δύο τελευταίων ετών.

Αναλυτικά, ο κ. Πετσάλνικος μιλώντας στην Ολομέλεια ανέφερε ότι «με το καλό τον Μάιο θα έχουμε νέα Βουλή. Η κοινοβουλευτική περίοδος που διανύσαμε ήταν η πιο δύσκολη. Κληθήκαμε να πάρουμε δύσκολές και επώδυνες αποφάσεις για να αποφύγουμε την χρεοκοπία» και πρόσθεσε ότι «εύχομαι η νέα Βουλή να διασφαλίσει την πορεία της Ελλάδας μέσα στην ευρωζώνη για ένα καλύτερο αύριο».

Να σημειωθεί ότι αύριο, Μ. Τετάρτη, στις 5 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος θα επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσει την προκήρυξη εκλογών.

Την ίδια ημέρα ή πιθανότατα την Μ. Πέμπτη, ο κ. Κάρολος Παπούλιας θα κηρύξει επίσημα την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και την διάλυση της Βουλής, ενώ η απόφασή του θα θυροκολληθεί στο κοινοβούλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: