ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.12

Αντέχετε να δείτε τα αποτελέσματα της εξαγωγής “δημοκρατίας & ελευθερίας” από τους αμερικανοσιωνιστές; (εικόνες σοκ… μόνο για γερά νεύρα)

Καλό (;) Πάσχα... υποκριτές και φαρισαίοι...
Υποκριτές και φαρισαίοι...
Ιδού τα αποτελέσματα της χρήσης απεμπλουτισμένου ουρανίου στο Ιράκ, για να μετατραπεί η χώρα σε ένα αμερικανικό προτεκτοράτο.
Αυτό το μέλλον επιφυλάσσουν με την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και της προετοιμαζόμενης εναντίον του Ιράν.
Τι έχουν να πουν οι “πολιτισμένοι” ευρωπαίοι πολιτικοί που υπηρετούν τα τραπεζικά συμφέροντα και το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς;
Εκείνο το τμήμα της ευρωπαϊκής αριστεράς (συμπεριλαμβανομένων και -ευτυχώς λίγων- από την Ελλάδα) που στο όνομα των δήθεν “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” στηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, στο όνομα της περιβόητης “αραβικής άνοιξης” με πρωτοστάτες την Κλίντον και την “Σοσιαλιστική” Διεθνή, δεν θα εκδώσει κάποια ανακοίνωση συμπάθειας στα θύματα του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού;
Αν έχετε γερά νεύρα δείτε τον...
 αμερικάνικο «εκδημοκρατισμό», το έργο των δολοφόνων των λαών!
ΟΜΑΡ Σ.
πηγή "alwatanvoice"


Περισσότερα για τη Συρία: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: