ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.6.12

Εμετικό γλύψιμο από το Πρώτο (ανα)Θέμα...

 Στους νέους κυβερνώντες που θα υπογράφουν ...επιταγές...
Το μεγάλο παράπονο του (πολιτικού από παρθενογέννηση) Κώστα Χατζηδάκη είναι ότι "δεν πρόλαβε να εργαστεί στο Ιδιωτικό Τομέα". Ξέρετε, αυτού που ως υπερΥπουργός Ανάπτυξης κρατά στα χέρια του τις τύχες του. Βέβαια κρατα και την διαχείρηση κονδυλίων (πολλών δισεκατομυρίων) τα οποία μυρίστηκε ο Θέμος, και το έκανε Θέμα-Αγιογραφία   για να τον καλοπιάσει εγκαίρως .
Βέβαια δεν ξέχασε να περάσει ένα χέρι γλύψιμο και τον Θανάση Σκορδά , που το μεγαλύτερο κατορθωμά του , είναι ότι υπήρξε ο πρωτος (γουάου)  Γενικός Γραμματέας του Καταναλωτή. (κλικ φωτό).
Συμπτωματικά ήταν την περίοδο που το Carrefour ...
αλώνιζε ανενόχλητα παραπλανώντας σε Εθνικό επίπεδο τους καταναλωτές με  αλλη τιμή στο ράφι , κι άλλη (πολύ μεγαλύτερη) στο Ταμείο.
Τελικά η συμπαράσταση του στη Πολυεθνική ..."αναγνωρίστηκε", εκτός από τον Καραμανλή, κι από τον Σαμαρά...
 
adena

Δεν υπάρχουν σχόλια: