ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.6.12

Τελειώνουν οι θυρίδες και στην Ελβετία


Οι θυρίδες των ελβετικών τραπεζών αποτελούν την ύστατη λύση των πενδυτών για να προστατευθούν από την αβεβαιότητα της κρίσης...
Οι νευρικοί επενδυτές, στην προσπάθειά τους να προστατεύσουν τον πλούτο τους από την παγκόσμια οικονομική αβεβαιότητα, σπεύδουν να καταθέσουν τα μετρητά τους στις ελβετικές τράπεζες, ενισχύοντας έτσι σημαντικά τη ζήτηση για θυρίδες στη χώρα. H κρίση χρέους της Ευρωζώνης και ο φόβος ότι η χαλαρή νομισματική πολιτική των κεντρικών τραπεζών θα τροφοδοτήσουν τον πληθωρισμό έχει οδηγήσει τους επενδυτές στην αναζήτηση επιπλέον ασφάλειας. Εκτός αυτού, οι πρόσφατες συμφωνίες μεταξύ Ελβετίας και ορισμένων χωρών που θα επιτρέψουν στις ελβετικές τράπεζες να διατηρήσουν τους κανονισμούς που εφαρμόζουν όσον αφορά το τραπεζικό απόρρητο ενδέχεται να συνεισφέρουν στη συγκεκριμένη τάση. «Σε πολλά καταστήματα οι θυρίδες ασφαλείας έχουν μισθωθεί πλήρως» υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος της Migros Bank Αλμπερτ Στεκ. Επιπλέον, σε μία ακόμα ένδειξη της ενίσχυσης της αβεβαιότητας, ένα φαινόμενο που είχε να παρατηρηθεί από το ξεκίνημα της παγκόσμιας κρίσης του 2009, το οποίο είναι η ενίσχυση της ζήτησης για τα ελβετικά χαρτονομίσματα, έκανε την επανεμφάνισή του, σύμφωνα με τα στοιχεία της κεντρικής τράπεζας της χώρας (SNB). «Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδίδεται στην υψηλή ζήτηση για τα χαρτονομίσματα των 1.000 φράγκων, γεγονός που σημαίνει ότι η πρόσθετη ζήτηση έχει να κάνει κυρίως με την αποθήκευση χρημάτων» αναφέρει ο εκπρόσωπος της SNB.
Με τις κεντρικές τράπεζες ανά τον κόσμο να «πλημμυρίζουν» τις αγορές με ρευστότητα, ωστόσο, αρκετοί ανησυχούν και για το ενδεχόμενο εκτόξευσης του πληθωρισμού. Ετσι, αναζητούν περιουσιακά στοιχεία που διατηρούν την αξία τους σε περιόδους όπου οι τιμές ακολουθούν ανοδική πορεία. Ο χρυσός αποτελεί μία επιλογή. Η ελβετική τράπεζα Zkb ανέφερε πρόσφατα ότι η ζήτηση για το διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο (ETF) χρυσού της έχει αυξηθεί περισσότερο από 20% σε σχέση με το 2009. Οι επενδύσεις σε έργα τέχνης και ακίνητα αποτελούν επίσης καλές επιλογές σε περιόδους αβεβαιότητας. «Οι διακυμάνσεις που παρουσιάζουν οι μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης μόνο σε μία εβδομάδα αντιστοιχούν στις διακυμάνσεις που παρουσίαζαν κατά το παρελθόν στη διάρκεια ενός έτους» σημειώνει ο επικεφαλής διαχείρισης της UBS, Ούλριζ Κέρνερ.

dailynews24

Δεν υπάρχουν σχόλια: