ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.12

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΩΣ 35% ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ....ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ Η "ΚΑΡΑΒΑΝΑ"



Δεν ξέφυγαν από τις περικοπές οι στρατιωτικοί. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα θα ισχύσουν αναδρομικά από 1ης Αυγούστου με περικοπές επί των μεικτών, από 2% έως και 35%....
Συγκεκριμένα:

από 0 έως 1.000 ευρώ περικοπή 2%,

από 1.000 έως 1.500 ευρώ περικοπή 10%,
από 1.500 έως 2.500 ευρώ 20%,
από 2.500 έως 4.000 ευρώ 30%, και
από 4.000 χιλιάδες και πάνω 35%.
Σύμφωνα με τα νέα μέτρα αναμένονται και νέες περικοπές τόσο το 2013 όσο και το 2014 προκειμένου να εξοικονομηθούν 14 εκατομμύρια το 2013 και 194 εκατομμύρια το 2014.

Επίσης γίνονται περικοπές στα οδοιπορικά με επιπτώσεις στις αποδοχές της τάξης του 10%, ενώ κόβονται και δώρα/ επιδόματα όπως ισχύει στο δημόσιο.


ΠΗΓΗ: topontiki.gr

=========================



ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Ως θεσμός οι Στρατιωτικοί απαξιώθηκαν πριν κάποιες δεκαετίες σήμερα το κατοχικό κράτος τους οδηγεί στο να  γευθούν και την πείνα !! Θα απολαύσουν και αυτοί την εξαθλίωση όπως και όλος ο Ελληνικός λαός. Βέβαια το παρήγορο , ίσως είναι ότι τα συσσίτια τους στρατού θα αποτελέσουν μια λύση για τις οικογένειες των ενστόλων μας.
 Οι θεσμοί "αποψιλώνονται" με σύστημα  και οδηγούνται μαζί με τον ελληνικό λαό προς γενοκτονία μια και η εξολόθρευση ενός λαού γίνεται μέσα από μια μεθοδικότητα που όμοια της η ανθρωπότητα έχει βιώσει μόνον κατά την περίοδο του Γ ΡΑΙΧ και της 'τελικής λύσης " που οδήγησε συστηματικά στον αποτεφρωτήρα ολόκληρους λαούς.

Όσο οι ίδιοι οι θεσμοί δεν ορθώνουν ανάστημα μέσα από την δύναμη που τους δίνει το ίδιο το σύνταγμα αλλά και εθελοτυφλούν όταν είναι ευδιάκριτη η αποψίλωση της ίδιας της χώρας της οποίας αποτελούν την θεσμική της βάση και ύπαρξη τόσο της ίδιας της χώρας ως τόπος όσο  και του λαού αυτής.....  και σιωπούν αντί μισθίου, έστω και πετσοκομμένου.... τότε ..... δεν αξίζουν κανενός της λύπης και της συμπάθειας ως θεσμοί!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: