ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.10.12

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ: ΑΦΡΑΓΚΟ ΤΟ ΔΝΤ...ΤΙ ΔΝΤ ΤΙ ΕΝD! ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΔΟΣΗ ΤΩΝ 31,5 Δις ΕΥΡΩ!


ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΦΑ ΔΝΤ - ΤΡΟΪΚΑ! ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ! ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΟΣΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ! 

Η απάτη σε βάρος του λαού, διαπιστωμένα πλέον βρίσκεται στα δάνεια που –δήθεν- δίνονται στη χώρα μας..
120 δις ευρώ, υποτίθεται ότι έχουν δοθεί στην Ελλάδα από την ημέρα που έχουμε μπει στα Μνημόνια...σωτηρίας! Ούτε ένα ευρώ όμως δεν έφτασε στην πραγματική οικονομία. Όλα ήταν αέρας κοπανιστός. Λογιστικά χρήματα τα οποία από την μια ...πόρτα έμπαιναν και από την άλλη έβγαιναν για να ξαναγυρίσουν στους δανειστές! Αυτό θα γίνει και τώρα με τα 31,5 δις ευρώ της δόσης που αναμένει με άγχος η κυβέρνηση. Ειδικός λογαριασμός θα υποδεχτεί τα χρήματα στον οποίο δεν θα έχει πρόσβαση η κυβέρνηση. Όλα όσα τσαμπουνάει μαζί με τις απειλές Στουρνάρα ότι ξα πεινάσουμε, είναι για τον εκφοβισμό του κόσμου. Τα ...χρήματα-αέρας κοπανιστός θα μπουν στον λογαριασμό για να γυρίσουν αμέσως στους δανειστές! Το ΔΝΤ μέχρι πριν από 10-15 μέρες ήταν έτοιμο να την κοπανίσει. Από την ώρα όμως που εξασφαλίστηκε εκ νέου ο ειδικός λογαριασμός ...διεσώθη. 

Αλήθεια, η κυβέρνηση που κόπτεται για τους Έλληνες, γιατί δεν έλεγξε ποτέ τους λογαριασμούς του ΔΝΤ; Τι λεφτά έχει ώστε να μπορεί να μας δανείζει; Είναι εκ προοιμίου φερέγγυο το ΔΝΤ και δεν θέλει έλεγχο, όπως υποτίθεται έκανε για τους ομογενείς της END;


http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: