ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.12

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΛΟΡΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ας κηρύξουν μια και καλή έναν στρατιωτικό νόμο και να τελειώνουμε.


 Διαβάζεις –το αποκαλύπτει σήμερα το περιοδικό «Επίκαιρα»- το νομοσχέδιο για την καταστολή διαδηλώσεων,  που ετοιμάζει να φέρει σε ψήφιση στην βουλή ο υπουργός προστασίας του συστήματος Ν. Δένδιας και απορείς. Τι μεσοβέζικες ενέργειες είναι αυτές; Ας κηρύξουν μια και καλή έναν στρατιωτικό νόμο και να τελειώνουμε. 

Η αστική δικτατορία που έχουμε, ντυμένη με κοινοβουλευτικό μανδύα, πάει για μια ακόμα φορά να θωρακίσει ακόμα περισσότερο το νομικό της οπλοστάσιο, προβλέποντας ότι η εγκληματική πολιτική της άθλιας συγκυβέρνησης θα πυροδοτήσει καταστάσεις που είναι δύσκολο να ελέγχουν.

Μια παράγραφο μόνο απ’ αυτό το δημοσίευμα αρκεί για να μας δείξει ότι η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα:  «Με τη νέα διάταξη θα τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή μη εξαγοράσιμη (η έφεση δεν θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα)  όποιος συλλαμβάνεται σε διαδήλωση να καλύπτει καθ’ οιονδήποτε τρόπο το πρόσωπο του με κράνη, μάσκες, κουκούλες, μαντίλια, αντιασφυξιογόνες μάσκες».

Οι τύποι είναι αδίσταχτοι προκειμένου να εφαρμόσουν το εγκληματικό έργο που τους έχει ανατεθεί από ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες. Θέλουν εντελώς ανυπεράσπιστους τους διαδηλωτές –έφτασαν στο σημείο να διώκουν ποινικά και μάλιστα με φυλάκιση όποιον βάλει ένα μαντίλι στο πρόσωπο τους για να προστατευτεί από τα δηλητηριώδη χημικά των μπάτσων-, επιδιώκουν να τρομοκρατήσουν όλη την εργαζόμενη κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα για να σφαγιαστούν αδιαμαρτύρητα από την δολοφονική πολιτική της αστικής τάξης.

ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: