ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.10.12

Στη "λίστα Λαγκάρντ" που δημοσιεύει το Hot Doc η οικογένεια Μπόμπολα (του Mega και του Έθνους)



Στη λίστα που δημοσιεύει σήμερα το Hot Doc υποστηρίζοντας ότι είναι η λίστα Λαγκάρντ, εντοπίζουμε ονόματα μελών της οικογένειας Μπόμπολα και συγκεκριμένα του pater familias Γιώργου και των παιδιών του Φώτη, Λεωνίδα και Μαρίας.

Η οικογένεια Μπόμπολα διατηρεί σήμερα ένα σημαντικό μετοχικό μερίδιο του τηλεοπτικού σταθμού Mega ενώ η οικογενειακή επιχείρηση "Πήγασος" εκδίδει...


...την εφημερίδα Έθνος και αρκετά ακόμα έντυπα και site. Ναυαρχίδα της οικογένειας αποτελεί η κατασκευαστική εταιρία "Άκτωρ" η οποία για δεκαετίες σαρώνει στους διαγωνισμούς ανάθεσης δημοσίων έργων.

Τα ΜΜΕ της οικογένειας Μπόμπολα πρωταγωνίστησαν στις κατηγορίες κατά των πολιτικών που διαχειρίστηκαν ανεπιτυχώς τη λίστα Λαγκάρντ αλλά μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να τοποθετούνται επί των αποκαλύψεων του Hot Doc.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι διαχρονικά, υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος διατηρεί καλές προσωπικές και πολιτικές σχέσεις με την οικογένεια Μπόμπολα σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου που από την πρώτη στιγμή της θητείας του είχε να αντιμετωπίσει τη σκληρή κριτική του Mega και του Έθνους σε ό,τι κι αν έκανε.

4 σχόλια:

Alexandros Raskolnick είπε...

Δεν θα αναφερθώ στις επικοινωνιακές παλινωδίες των λήσταρχων και των «λίσταρχων» γιατί δεν τις γνωρίζω, αφού δεν τις παρακολουθώ. Αλλά σαν συστηματικός αναγνώστης του HOT DOC θα ήθελα να κάνω ένα σχόλιο.

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/10/wagthedog_28.html

Ανώνυμος είπε...

I κnow thiѕ site offеrs quаlity based content and extrа matеrial, iѕ there аnу оthеr ωebsitе ωhich ρresents these data іn
qualitу?

My site: https://iphonerepairmalaysia.wiki.zoho.com/Low-Priced-iPhone-4S-Repair-Malaysia-along-with-Authentic-Parts.html

Ανώνυμος είπε...

Thanks for every other great post. Wherе else may anybody gеt that kinԁ of info
in suсh a perfect mеans of writing? I have а presеntatiοn next ωeek,
and I'm on the look for such information.

Feel free to surf to my web-site; wiredtree

Ανώνυμος είπε...

I've learn a few just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to create one of these wonderful informative web site.

Feel free to surf to my web blog: macbookrepairpetalingjaya.newsvine.com