ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.10.12

Ο ΜΕΤΡ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΑΓΙΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ

Ο Βενιζέλος στριμώχνει τον Κουβέλη
Σκληρές παρασκηνιακές διαβουλεύσεις διεξάγονται από αργά το βράδυ της Τετάρτης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών για την ψήφιση του νομοσχεδίου με τα εργασιακά θέματα καθώς ο Ε.  Βενιζέλος ανέλαβε αυτοβούλως διαμεσολαβητικήπρωτοβουλία επιχειρώντας να πείσει τον Φώτη Κουβέλη να επανεξετάσει τη στάση του. Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν το δημοσίευμα του Sofokleousin.gr όπου αποκαλύπτεται η συμφωνία για ψήφιση από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ παρά τις διαφωνίες Βενιζέλου και η ελαστικότητα προς τη ΔΗΜΑΡ ώστε να μην ψηφίσει καθώς κινδυνεύει η συνοχή του κόμματος.
Όπως όμως φάνηκε αργά το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος άλλαξε γνώμη αποτιμώντας διαφορετικά το πολιτικό κόστος και επιχειρεί να θέσει τον Φώτη Κουβέλη προ των ευθυνών του και να δείξει ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα διεξάγονται μέχρι τελευταίας ρανίδος.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέλαβε την πρωτοβουλία και είχε τηλεφωνικές συνομιλίες τόσο με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όσο και με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία των τριών αρχηγών μέχρι το πρωί.
Στη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ αναγνωρίστηκε η πρόοδος μετά τις βελτιώσεις που πέτυχε το υπουργείο Εργασίας, κατά την διαπραγμάτευση με την τρόικα, η θέση του κόμματος παραμένει σταθερή να μην ψηφίσει τα εργασιακά, καθώς υπάρχουν ακόμα σημαντικές εκκρεμότητες.
Αν και πολλά λέγονται και γράφονται η το Sofokleousin.gr έχει ενημερώσει πως υπάρχει ανοιχτή γραμμή μεταξύ Μαξιμου και ΔΗΜΑΡ μέσω των κκ. Λαζαρίδη και Χατζησωκράτη οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι και έχουν δώσει ξανά μάχες...
Από το Μαξίμου διαρρέουν ότι η τρόικα φέρεται να μην συζητά περαιτέρω βελτιώσεις σε αυτά που έχουν ήδη συμφωνηθεί για τις αποζημιώσεις απόλυσης και τον βασικό μισθό. Οι ίδιες πηγές διεμήνυαν ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα πως θα κλείσει το ζήτημα, καθώς μέχρι αύριο το πρωί θα πρέπει η συμφωνία με την τρόικα να έχει ολοκληρωθεί, ενόψει της συνεδρίασης του Euro Working Group.
H τρόικα, σημείωναν οι ίδιες κυβερνητικές πηγές, θα αναφέρει ότι υπάρχει «διαφωνία» έστω και για ένα σημείο, με ορατό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η διαδικασία για την εκταμίευση της δόσης.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: