ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.3.13

Πάλι η Αθήνα πρόδωσε τους Κύπριους: Κρατικοποιούν τις εν Ελλάδι κυπριακές τράπεζες!! ΜΗΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ??


AΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα περάσουν από την Τρίτη το πρωί τα ελληνικά υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου σε μια κίνηση που στραγγαλίζει τους Κύπριους οι οποίοι ήλπιζαν να κάνουν αναλήψεις την Τρίτη από την Ελλάδα των καταθέσεων τους που έχουν παγιδευτεί στην Κύπρο και από την Τρίτη το πρωί θα τους κλέψουν με το "έτσι θέλω" από 6,5 μέχρι 9,9%!
 
Με τον τρόπο αυτό η ελληνική κυβέρνηση γίνεται συνεργός στην προδοσία της Κύπρου και το ερώτημα είναι μέχρι πότε Έλληνες και κύπριοι θα δέχονται να τους προδίδουν και να τους παραδίδουν αιχμαλώτους οι ηγεσίες τους. 
Μην ξεχνάμε ότι... ο Ν.Αναστασιάδης είχε δεσμευθεί ότι "Δεν θα δεχθεί "κούρεμα" των τραπεζικών καταθέσεων" κι έτσι είχε καταφέρει να εκλεγεί πρόεδρος. Πρόκειται για προδοσία ανάλογη με αυτή του 1974, ίσως και μεγαλύτερη. Η κομπίνα γίνεται σε συνέργεια με την Τράπεζα της Ελλάδας η οποία δήθεν με αυτό τον τρόπο θα εγγυηθεί τις καταθέσεις των Ελλήνων στις κυπριακές τράπεζες που λειτουργούν στην Ελλάδα, ενώ ήταν ήδη γνωστό ότι η απόφαση του Eurogroup δεν αφορά τις τράπεζες της Κύπρου στην Ελλάδα οι οποίες έτσι ή αλλιώς λειτουργούν υπό τους κανονισμούς της Τράπεζας της Ελλάδος ως ελληνικά τραπεζικά ιδρύματα.
Έτσι η παγίδα ολοκληρώνεται για να αποφευχθεί διαρροή κεφαλαίων από την μέγγενη του κουρέματος, αφού αν "δραπετευαν" από την Κύπρο τα κεφάλαιa στην Ελλάδα θα γλίτωναν το "κούρεμα".
Κατ'αυτό τον τρόπο το εν Ελλάδι κλιμάκιο της τρόικας και αυτό της Κύπρου αποφάσισαν να διαχωριστούν από τους ομίλους της Τρ. Κύπρου και της Λαϊκής τα ελληνικά υποκαταστήματα και να συγχωνευθούν με το νέο ΤΤ. (το ΤΤ έχει περάσει στην δικαιοδοσία του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας)
Αυτό σημαίναι νέα καταστροφή για τις κυπριακές τράπεζες αφού θα πρέπει να μειώσουν το ενεργητικό τους τουλάχιστον κατά 25% με 30% δηλαδή θα πρέπει να μεταβιβαστούν εκτός από τα υποκαταστήματα και όλες οι θυγατρικές τους στην Ελλάδα (εταιρείες Leasing κλπ).
Επίσης θα υπάρξουν μαζικές απολύσεις υπαλλήλων των κυπριακών τραπεζών προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η συγχώνευση.
Μια  Ρουμάνα η Ντέλια Βελκουλέσκου που είναι επικεφαλής της τρόϊκα στην Κύπρο, βρίσκεται πίσω απ'όλα αυτά, αλλά είναι εντυπωσιακή και η συνεργασία της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτή τη νέα προδοσία του νησιού.
Γιατί αν το 1974 χάθηκε το 40% της Κύπρου, σήμερα χάθηκε και το υπόλοιπο 60%, όχι από τουρκική ξιφολόγχη, αλλά από το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα που ποτέ δεν συγχώρεσε ότι στην Κύπρο είχε δημιουργηθεί ένας ασφαλής τραπεζικός παράδεισος που κέρδιζε κεφάλαια από τον αποστειρωμένο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.





Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΙΛΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕ