ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.13

ΔΝΤ για Ελλάδα: Το πελατειακό κράτος άλλαξε... πελατεία!!! ΣΧΕΔΙΟ ΞΗΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΣ!

 ΔΝΤ για Ελλάδα: Το πελατειακό κράτος άλλαξε... πελατεία
 Νέα πολιτική υιοθετεί το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο απέναντι στην Ελλάδα καθώς η πολιτική καθυστερήσεων που εφαρμόζει η κυβέρνηση εκτροχιάζει σχέδια και στόχους σε όλα τα επίπεδα. Ο επικεφαλής Ευρώπης του Ταμείου, Ρέτζα Μογκάντεμ, διαβάζοντας τα προκαταρκτικά συμπεράσματα του τεχνικού κλιμακίου διαπιστώνει ότι το πελατειακό κράτος απλά αλλάζει… πελατεία. Παράλληλα από την καταγραφή της εξέλιξης της υγείας της οικονομίας προκύπτει ότι οι συνθήκες επιδεινώνονται σε συγκεκριμένους κλάδους λόγω της κωλυσιεργίας και της άρνησης της κυβέρνησης να υλοποιήσει θεσμικές και διαρθρωτικές αλλαγές, καθώς και λόγω της συντήρησης του υψηλού γραφειοκρατικού κόστους.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής του κλιμακίου στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, ο Μογκάντεμ έδωσε σαφείς οδηγίες ώστε να σπάσουν τα αποστήματα. Ο διευθυντής Ευρώπης ζήτησε πιέσεις προς υπουργούς και τον πρωθυπουργό για τη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, επέμεινε στην εφαρμογή του νόμου για την κατάργηση της δημοσίευσης ισολογισμών και παράλληλα εκχώρηση αρμοδιοτήτων ελέγχου σε κλιμάκια και ιδιωτικές εταιρίες.
Το τμήμα ανάλυσης του ΔΝΤ παρατηρώντας τις διαδρομές του ελάχιστου δημοσίου χρήματος παρατήρησε αδικαιολόγητα υψηλές ροές για αναλώσιμα που φτάνουν στο 30-40% του μηνιαίου κόστους λειτουργίας του κράτους και παράλληλα υψηλές δαπάνες για συμβούλους και υπηρεσίες.
Το τεχνικό κλιμάκια παρατήρησε ότι οι Ελληνικές τράπεζες συντηρούν την οργανική κερδοφορία τους τόκους που πληρώνει το Δημόσιο για το βραχυχρόνιο δανεισμό του, ο οποίος υπερβαίνει τους στόχους και συνεπώς εκτροχιάζει τις προβλέψεις.
Υπό αυτό το πρίσμα ο Πολ Τόμσεν καταρτίζει νέο σχέδιο για την πρόσληψη εταιριών διαχείρισης εργατικού δυναμικού οι οποίες με ξένους αναλυτές θα αναλάβουν την αναστελέχωση υπηρεσιών και την κινητικότητα των υπαλλήλων. Ετσι εκτιμάται ότι θα γίνει η αρχή του τέλους για το κομματικό-πελατειακό κράτος.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: