ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.3.13

Όταν ο Έλληνας επαναστατήσει…


Όταν ο Έλληνας επαναστατήσει…
Η τρόικα έφυγε και θα μας έρθει ξανά στις αρχές Απριλίου, μιας και δεν τα βρήκαν  με τη κυβέρνηση. Οι  σκληροπυρηνικοί υπαλληλίσκοι-φερέφωνα των δυνάμεων που σχεδιάζουν την εξόντωση της Ελλάδας και έχουν φτάσει τους Έλληνες να πέφτουν από τα μπαλκόνια και  να οδηγούνται στην φυλακή, καλά θα είναι να ρίξουν λίγο τους τόνους διότι όταν ο Έλληνας επαναστατήσει θα είναι από τους πρώτους που θα πληρώσουν το μάρμαρο.

Του Γιώργου Θεοχάρη



Όταν ο Έλληνας επαναστατήσει, τότε η βία θα είναι …τυφλή

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, οικογένειες αργοπεθαίνουν, νεολαίοι ξενιτέυονται, ασθενείς παραδίδονται στον Άγιο Πέτρο μη μπορώντας να καλύψουν τα πανάκριβα φάρμακα, διότι στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, όποιος δεν πληρώνει πεθαίνει. Καθώς και εκεί η μίζα πάει και έρχεται. Μάλιστα ορισμένοι γιατροί-δολοφόνοι  δεν διστάζουν να εκβιάζουν τους συγγενείς ασθενών για λίγα ευρώ…

Το σχέδιο για τη εξόντωση της Ελλάδας προχωράει, είναι στο χέρι των ελλήνων εάν το αφήσουν να ολοκληρωθεί.

Κρατικοί λειτουργοί, πολιτικοί και επιχειρηματίες που ανεβάζουν και ρίχνουν κυβερνήσεις ξεπουλήθηκαν και μαζί ξεπούλησαν και την το ευλογημένο τούτο  χώμα που γεννήθηκαν ….

Η πλούτος της Ελλάδας επαρκούσε να καλύψει μεγάλο μέρος του χρέους, αν όχι όλο, ήδη απόρρητες εκθέσεις από το 1997 το αποκαλύπτουν.

Κάπως έτσι, είτε αργά είτε γρήγορα, ο ξεσηκωμός είναι δεδομένος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: