ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.13

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Εάν η επιτροπή είναι: τελείωσε ο χρόνος σας χάσατε, τότε αυτό δεν είναι διερεύνηση

Στην εκπομπή με τον Νίκο Μάνεση:
Ζωή Κωνσταντοπούλου, Μέλος Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

«Η εξέταση διεκόπη βιαίως από τον κ. Μαρκογιαννάκη. Εάν η επιτροπή είναι: τελείωσε ο χρόνος σας χάσατε, τότε αυτό δεν είναι διερεύνηση», υποστήριξε στο σταθμό μας η Ζωή Κωνσταντοπούλου και περιέγραψε τη δική της εκδοχή για το τί συνέβη: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία για ένα 20λεπτο ερωτήσεων. Το να έρθει ο κ. Καπελέρης ήταν πρόταση του κ. Μαρκογιαννάκη. Ο κ. Μαρκογιαννάκης έχει καταφέρει να μην εξετάζονται οι ουσιώδεις μάρτυρες. Στις 11:30 διεκόπη βιαίως η διαδικασία των ερωτήσεων. Δεν είχε ρωτήσει κανένα άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ πλην εμού. Ο κ. Καπελέρης δεν είχε ερωτηθεί πάρα πολύ σημαντικά πράγματα. Ο κ. Μαρκογιαννάκης και ο κ. Ρήγας που διέκοψαν την υπόθεση, πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Επιτροπής ότι είναι υπεύθυνος για την υπόθαλψη και τη συσκότιση της υπόθεσης και ότι έχει ροπή να παραποιεί την πραγματικότητα. Διέψευσε επίσης ότι τον έβρισε. «Εγώ δεν έχω βρίσει ποτέ κανένα, είναι γνωστό. Έχω δεχτεί χυδαιότατες ύβρεις» υποστήριξε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για  «ανάγκη του κ. Μαρκογιαννάκη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα».
Ακούστε ΕΔΩ το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: