ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.13

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ "ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ" ΠΟΥ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΣΑ ΨΗΦΙΣΑΝ


  ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ..ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!!
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ "ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ "ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Την δυσαρέσκεια της ΔΗΜΑΡ για την μη ενημέρωσής της από την κυβέρνηση και ειδικά από το οικονομικό επιτελείο, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, εξέφρασε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Χατζησωκράτης.  «Ξέρετε ότι δεν μασάω τα λόγια μου. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση επιπλέον. Το «όχι» μου δεν καταλαβαίνετε ότι περιέχει και ενόχληση; Φυσικά (και υπάρχει ενόχληση), διότι δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Βήμα».
Ο ίδιος επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία του Αντώνη Σαμαρά με τον Φώτη Κουβέλη τη Δευτέρα, λέγοντας:
«Βεβαίως, υπάρχει και ένα ζήτημα από την τρόικα και ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Κουβέλη, ο οποίος από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ παρουσίασε τις σκέψεις του για τα ζητήματα αυτά και είμαστε βέβαιοι – και το λέω με έντονο τρόπο – ότι ο Πρωθυπουργός γνωρίζει τις θέσεις μας και θα αντιμετωπίσει αυτά τα ζητήματα όπως ακριβώς αξίζει να τα αντιμετωπίσει.

1 σχόλιο:

ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ είπε...

KΡΕΜΑΛΑ.... KΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.... ΚΑΙ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ.... ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ NΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΡΕ ΔΗΜΑΡΑΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΣΙΧΑΜΑ..... ΟΥΣΤ....ΟΥΣΤ ΣΑΠΑΚΙ....ΟΥΣΤ ΝΕΟΤΣΙΡΙΜΩΚΟΙ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΧΙΤΗ....// ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ....