ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.3.13

ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ! Η ΤΡΟΙΚΑ ΤΗΝ "ΕΚΑΝΕ"...ΔΕΝ ΤΑ "ΒΡΗΚΑΝ"... Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ "ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΗΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ Μυριζε μπαρούτι στο Μαξίμου!!!!!!!!!
(αφού διαβάσετε τις δηλώσεις του πορτοφολά ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ κάντε κλικ στο link να καταλάβετε ποια είναι τα προβλήματα της κατοχικής κυβέρνησης και προς τι είναι το αληθινό πρόβλημα)


Χωρίς να επιτευχθεί συμφωνία , ολοκληρώθηκε η αποψινή σύσκεψη του κατοχικούτ πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας στο Μέγαρο Μαξίμου. «Σημειώθηκε μεγάλη πρόοδος σε όλα τα θέματα» δήλωσε ο εκδορέας υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε ότι η τρόικα θα φύγει αύριο από την Αθήνα και θα επιστρέψει μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, προκειμένου οι συνομιλίες να συνεχιστούν.

Χωρίς συμφωνία η σύσκεψη με την τρόικα - Στουρνάρας: Σημαντική πρόοδος σε όλα
«Το πακέτο θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα», είπε στις δηλώσεις του βγαίνοντας από το Μαξίμου ο Γιάννης Στουρνάρας. «Παραμένουν ανοιχτά κάποια τεχνικά θέματα» πρόσθεσε αλλά εξέφρασε την ελπίδα για την επίτευξη συμφωνίας τις επόμενες ημέρες σε όλα, συμφωνία η οποία θα ανακοινωθεί μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη και την Παρασκευή και αφού ολοκληρωθεί ο γύρος των συνομιλιών με τους δανειστές. «Είμαστε κοντά σε όλα», διευκρίνησε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: