ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.3.13

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΑΡΡΗΣ δίνοντας άλλοθι σε Αναστασιάδη!

Την παραίτησή του έθεσε ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών στη διάθεση του Προέδρου μετά τις παλινωδίες, τη γενική κατακραυγή και τους ατυχείς χειρισμούς
Στη διάθεση του Κυπρίου Προέδρου κ. Νίκου Αναστασιάδη έχει θέσει την παραίτησή του ο υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής ύστερα από τον πολιτικό σάλο που έχουν προκαλέσει οι χειρισμοί της Λευκωσίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το κρίσιμο Eurogroup της προηγούμενης εβδομάδας.

Η πληροφορία είναι διασταυρωμένη και δεμένη τόσο από την Αθήνα, όσο και...
από τη Λευκωσία. Ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών κ. Μιχάλης Σαρρής αναλαμβάνει να επωμιστεί το πολιτικό κόστος των κακών χειρισμών και των ερασιτεχνισμών στους οποίους αναλώθηκε ο Πρόεδρος κ. Νίκος Αναστασιάδης την τελευταία εβδομάδα.

Πολιτικός παράγοντας της Μεγαλονήσου επισήμανε στο “Newsbomb.gr” στις επτά το απόγευμα ότι «το κλίμα εναντίον του κ. Σαρρή άρχισε να διαμορφώνεται από τη στιγμή που έδειξε πως δεν ήταν προετοιμασμένος για μια σκληρή διαπραγμάτευση που περιλάμβανε και “κτυπήματα κάτω από τη ζώνη” στο τελευταίο Eurogroup». Λίγο οι αναμοχλεύσεις στις περίεργες προσωπικές ιστορίες του υπό παραίτηση υπουργού Οικονομικών και περισσότερο τα άσχημα αποτελέσματά του τόσο στη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους εταίρους, όσο και με τους Ρώσους διαμορφώνουν το πλαίσιο κάτω από το οποίο θα ανακοινωθεί η απομάκρυνσή του.

Ως τώρα δεν γίνεται κάποια ιδιαίτερη νύξη από τους στενούς συνεργάτες του κ. Αναστασιάδη διότι αναμένεται η επιστροφή του κ. Σαρρή από τη Μόσχα όπου εξακολουθεί να έχει επαφές με οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες. Όταν, ωστόσο, επιστρέψει στη Λευκωσία θα ανακοινωθεί η αντικατάστασή του.

 Το άλλοθι του Αναστασιάδη

Στα παραδοσιακά πολιτικά στέκια που βρίσκονται στις παλιές γειτονιές της Λευκωσίας όμως ακούγονται άλλες και πιο ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Ο πρόεδρος της Κύπρου φέρεται να έχει εξοργιστεί με το στραβοπάτημα και τις κραυγαλέες παλινωδίες της τελευταίας εβδομάδας. Λέγεται μάλιστα ότι τον έχει ενοχλήσει άρθρο απόστρατου ανώτατου αξιωματικού, ο οποίος έχει ιδιαίτερο ρόλο στα δρώμενα της Μεγαλονήσου. Στο άρθρο αναφέρεται πως ο κ. Αναστασιάδης συναγωνίζεται τον προκάτοχό του, τον κ. Δημήτρη Χριστόφια σε αρνητικά ρεκόρ μόλις άρχισε τη θητεία του.

Ο Κύπριος πρόεδρος δεν θέλει επ’ ουδενί λόγο να συγκριθεί με τον κ. Χριστόφια και το άγχος αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο. Οι δημοσιογράφοι του νησιού σχολιάζουν χαρακτηριστικά ότι μια ζωή περίμενε ο κ. Αναστασιάδης να διαδεχθεί τον πολιτικό του πατέρα, τον Γλαύκο Κληρίδη, στην Προεδρία της Δημοκρατίας για να αποδείξει πως είναι καλύτερος και κινδυνεύει να καταφέρει το ακριβώς αντίθετο.

Δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι διαρροές από «κύκλους του Προεδρικού Μεγάρου» ότι ο υπουργός Οικονομικών ήταν «εξαιρετικά μαλακός» στην κρίσιμη διαπραγμάτευση του Eurogroup ή δεν πρότεινε λύσεις για έξοδο από την κρίση.

Στο παζλ προστίθεται επίσης η απαίτηση για την απομάκρυνση του κ. Σαρρή από τη θέση του. Με δηλώσεις τους, τόσο ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, όσο και ο γιος του ήρωα προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου (σ.σ. που είναι και βουλευτής του ΔΗΚΟ), ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ζητούν την παραίτησή του. Ο θόρυβος αυτός εξυπηρετεί τον κ. Αναστασιάδη, ο οποίος θέλει να απαλλαγεί από κάθε κριτική και να υποδείξει ως υπεύθυνο για οποιονδήποτε λανθασμένο χειρισμό τον υπουργό Οικονομικών του.

Από την άλλη, υπάρχουν Κύπριοι βουλευτές που υποστηρίζουν πως ο κ. Μιχάλης Σαρρής θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί από τη στιγμή που δέχθηκε πιέσεις και μομφές που ξεπέρασαν το φάσμα της πολιτικής δραστηριότητας κι έφθασαν ακόμα και σε προσωπικές υποθέσεις.
Του Βελισσάριου Δραγάτση από newsbomb
 
απο Γρεκι

Δεν υπάρχουν σχόλια: