ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.13

Έτσι υπονομεύουν οι Μερκελιστές το δάνειο από τη Ρωσία

 “ Οι αντιφάσεις της μνημονιακής κυπριακής κυβέρνησης ”  
Ο Μιχάλης Σαρρής
Θες δάνειο από την Ρωσία; Οπότε τι κάνεις;

Στέλνεις στη Μόσχα ένα υπουργό, τον Μιχάλη Σαρρή, ο οποίος ταξιδεύει έχοντας νωρίτερα δηλώσει παραίτηση και προσγειώνεται στο αεροδρόμιο της Μόσχας έχοντας εν τω μεταξύ μετανιώσει και δεν παραιτείται.

Επίσης δηλώνει στη Μόσχα η οποία "είναι στα κάγκελα" ότι το κούρεμα ήταν η σωστή λύση και ταυτόχρονα διαμηνύει ότι δεν πρόκειται να φύγει από τη Μόσχα μέχρι να βρεθεί λύση.

Τι μπορεί να συμπεράνει κανείς από...
τις παραπάνω αντιφάσεις;
Το μνημονιακό μπλόκ στη Κύπρο έχει πάθει την πλάκα του με την απόρριψη του μόνου δρόμου που εξασφαλίζει τη σωτηρία, δεν έχει τρόπο να το διαχειριστεί και γι’ αυτό επιλέγει και το ίδιο την αντίφαση: Θα στείλουμε ένα υπουργό για τα μάτια του κόσμου επειδή το απαιτεί η εισβολή του λαϊκού παράγοντα στο προσκήνιο με τις πρωτοφανείς στην Κύπρο διαδηλώσεις και την απόρριψη με στόχο να εργαστεί για την απόρριψη από τη Ρωσία της συμμετοχής της μίας και θα καταλάβει ρητά και κατηγορηματικά ότι την κοροϊδεύουν.
Ή διαφορετικά με μία ελλαδίτικη λαϊκή παροιμία: έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα – καμία σωτηρία ακόμη και αν υπάρχει από όσους φλερτάρουν με μνημόνια.
Θα κάνουν το πάν για να αποφύγουν άλλες λύσεις αφού τους κάθονται στο στομάχι όταν δε τους κάθονται άσχημα στην τσέπη. Τελικά τίθενται τα ερωτήματα:
Θέλει η Κυπριακή κυβέρνηση δάνειο από τη Ρωσία; Μπορούν να ζητήσουν δάνειο από τη Ρωσία οι μνημονιακοί μερκελιστές της Κύπρου ή συμμετέχουν σε ένα θέατρο του παραλόγου για τα μάτια του κόσμου;
Από periodista

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό:

http://www.tsantiri.gr/kypros/proin-ipourgos-tis-kiprou-sinelifthi-se-gkei-parti-sta-katechomena.html

Ανώνυμος είπε...

Δείτε και αυτό:

http://www.tsantiri.gr/kypros/proin-ipourgos-tis-kiprou-sinelifthi-se-gkei-parti-sta-katechomena.html

Ανώνυμος είπε...

Ω! ΒΛΑΚΕΙΑ!!
Ο υπουργός οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, στις επαφές που θα ξεκινούσαν στην Μόσχα με στελέχη θυγατρικής της Gazprom είχε μαζί του εκπρόσωπο της τρόικας. Όταν αυτό έγινε γνωστό στους ανθρώπους της Gazprom και αμέσως οι επαφές ακυρώθηκαν διότι απλά οι άνθρωποι της Ρωσικής εταιρίας αρνήθηκαν την συζήτηση με αυτούς τους όρους. Ο Σαρρής απάντησε ότι δεν γίνεται και επειδή αρνήθηκαν έμεινε έμεινε ενεός. Ρωτάω: δεν είχαν δίκιο οι Ρώσοι;
Τώρα την μόνη ευκαιρία, που δίνει το Κρεμλίνο αυτή την στιγμή στην Κύπρο, είναι η πρόσκληση σε Αναστασιάδη στην Μόσχα προφανώς χωρίς ανθρώπους της τρόικας.
Ω! Ανοησία!
Ω! Πουλημένοι!