ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.5.13

Κύριε Παπανδρέου, γιατί δεν παίρνετε ένα τηλέφωνο τον κύριο Καραμούζη…

…που τρώγατε μαζί προεκλογικά, μήπως και μεσολαβήσει ώστε να στείλει η EFG την περιβόητη λίστα με τα 94 “πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος” που ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην Αγγλία;

Ε, δεν θα σας χαλάσει χατήρι. Για την διαφάνεια που πρεσβεύετε το λέμε. Για την καταπολέμηση της διαφθοράς που τόσο αγωνιστήκατε. Όχι τίποτε άλλο, για να κλείσετε το στόμα στους συκοφάντες που σας κατηγορουν.

Α, επειδή όπως μαθαίνουμε ο αδελφός σας Νίκος πηγαινοέρχεται στην Αγγλία, δεν τον ρωτάτε μήπως μπορεί να συμβάλλει και αυτός στον αγώνα για την διαφάνεια; Θυμόμαστε ότι δήλωνε πως “για την πατρίδα, και κωλοτούμπες θα κάνω”. Θυμάστε πότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: