ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.9.13

Ο θρυλικός GAP ''θα τους κλέψει την παράσταση'' στον ΟΗΕ (Νέα Υόρκη), τέλη Σεπτέμβριου


Πρωθυπουργός και αναπληρωτής πρωθυπουργός (η λέξη ''αναπληρωτής'' θα φύγει σύντομα, μόλις ο ασυγκράτητος Benny στείλει στα αζήτητα τον Καλαματιανό) ''επενδύουν'' στην επίσκεψή τους στην Νέα Υόρκη, με αφορμή την Συνέλευση του ΟΗΕ. Φυσικά, γιά εσωτερική κατανάλωση στην Ελλάδα (ας είναι καλά τα ταϊσμένα μνημονιακά ΜΜΕ), αφού κανείς δεν τους παίρνει στα σοβαρά εκτός Ελλάδας. Δυστυχώς γι' αυτούς, τις ίδιες ημέρες θα είναι στην Νέα Υόρκη και ο GAP, μαζί με άλλους ''διεθνείς σοσιαληστές'' και τα φώτα της δημοσιότητας (από αμερικάνικα ΜΜΕ), όπως είναι συνηθισμένο και αναμενόμενο, θα πέσουν πάνω του. Χώρια οι συναντήσεις που θα κάνει.
(Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ο GAP θα είναι και σύμβουλος της Χίλαρυ στην εκστρατεία της γιά πρόεδρος ΗΠΑ).

Ο GAP, συμμετείχε ήδη στην 3η Συνεδρίαση του Συμβουλίου των Ηγετών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υπό την αιγίδα του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ. Συμμετέχει και στην Ετήσια συνάντηση του Ιδρύματος Κλίντον 24-25 Σεπτεμβρίου.

'Εχει μεγάλο δίκιο ο ''Μπέννυ'' δηλώνοντας ότι ''η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει (σε άλλους) την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας''. Θέλει να το κάνει αποκλειστικά μόνη της, με το παρακράτος της, γιά να ξαναβρεθεί στην ''εξουσία''.

Η διεθνής Κοινότητα περιμένει με αγωνία-προσμονή τον μεγάλο 'Eλληνα πολιτικό στη Νέα Υόρκη

«Ε - Ε - 'Ερχεται»... Ο πληθωρικός ''Μπένυ'' θα δώσει παράσταση στoν OHE
Αρχηγική εμφάνιση θα κάνει ο αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, γιά την ''εικόνα'' του στην Ελλάδα, στην έδρα του διεθνούς Οργανισμού στην Νέα Υόρκη, 22-28 Σεπτεμβρίου '13.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσάζουν τρεις ομιλίες του, στην 68η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και σε Επιτροπές:
Ξεχωρίζει η κύρια ομιλία του, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου '13, στην γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με θέμα: ''Σύγχρονος κοινοβουλευτισμός: Η νομοθετική στήριξη της διαπλοκής-διαφθοράς και η ατιμωρησία στην Ελλάδα''. Επειδή ο κ. αντιπρόεδρος και Υπ.Εξ. θεωρείται αυθεντία σε αυτό το ζήτημα, την ομιλία του, όπως είναι φυσικό, θα την παρακολουθήσουν όλες οι αντιπροσωπείες των χωρών-μελών του ΟΗΕ, αλλά και τα ΜΜΕ.
Οι άλλες δύο σημαντικές ομιλίες του, θα έχουν ως θέμα:
- ''Η μοναδικότητα της λίστας Λαγκάρντ: Πως να κουκουλώνεις μεγάλα σκάνδαλα και να διαφεύγεις από την Δικαιοσύνη''.
- ''Σοσιαλισμός και επιβίωσή του στην εποχή των Ακηδο-Τσουκάτων: Το μαύρο χρήμα και τα δανεικά-αγύριστα από τις Τράπεζές μας''.
Στα ''υπέρ'' του κ. αντιπρόεδρου και Υπ.Εξ., η δήλωση του 'Aσμουσεν: "Ο Βενιζέλος μου ζήτησε να αλλοιωθούν τα στοιχεία του ελλείμματος"
Είναι πολύ μεγάλη ''τιμή'' γιά την Ελλάδα, ο κορυφαίος πολιτικός να την εκπροσωπεί σε παγκόσμιο επίπεδο και μάλιστα στον ΟΗΕ.
Στην μεγάλη αποστολή του κ. αντιπρόεδρου και Υπ.Εξ., (που θα καταλύσει στο ξενοδοχείο InterContinental) θα είναι και ο Γ.Γ. του υπουργείου του, γνωστός στην Ομογένεια ΗΠΑ με το όνομα ''το πρεσβευτικό λαμόγιο'', επειδή σε περίοδο μνημόνιων, ως πρέσβης στον ΟΗΕ, στην Νέα Υόρκη, διέμενε σε πανάκριβο διαμέρισμα στο Μανχάτταν, εξαιτίας ''επισκευών στην πρεσβευτική κατοικία'' (Γενικό Προξενείο).
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει, επίσης και η υπόθεση διάθεσης των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών. Από την ένταση ''διθύραμβων''
των φιλομνημονιακών ΜΜΕ και δημοσιογράφων, γιά την παρουσία του κ. αντιπρόεδρου και Υπ.Εξ. στον ΟΗΕ, θα μπορέσουμε να καταλάβουμε ποιοί είναι γιά εφέτος οι τυχεροί αποδέκτες.
(Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, προταθείσα γιά το διεθνές βραβείο Pulitzer, συνεργάτιδα του ''Κ'', δ/νις Φίμπη Σκυλάκη, θα καλύψει όλες τις δραστηριότητες του κ. αντιπρόεδρου-Υπ.Εξ. στην έδρα του ΟΗΕ και εκτός, κατά την διάρκεια της εβδομαδιαίας παραμονής του στην Νέα Υόρκη)



www.kalami.net  

Δεν υπάρχουν σχόλια: