ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.13

Οι χιλιάδες αυτοκτονίες δεν μπορούν να αποσιωπούνται πια


Ή μαζί θα αντισταθούμε, ή ένας ένας θα πέφτουμε: Οι χιλιάδες αυτοκτονίες δεν μπορούν να αποσιωπούνται πια

     Χιλιάδες οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα των μνημονίων. Εκατοντάδες χιλιάδες οι ψυχασθένειες λόγω κατάθλιψης από την καταπίεση του διεθνοποιημένου κεφαλαίου. Τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός και η πορνεία εξαπλώνονται σαν πανώλη από άκρο σε άκρο στη χώρα. Εκατομμύρια συμπολιτών μας στο μαρασμό και την απόγνωση από την επέλαση της τραπεζοκρατίας και της κλεπτοκρατίας. Η πολιτικοοικονομική αλητοελιτοκρατία των ειδεχθών τεράτων προκαλεί, μια τεκτονικού μεγέθους γενοκτονία πάνω στον ελληνικό πληθυσμό!

     Κι όμως στο κάθε σπίτι υπάρχει σιωπή. Κι όμως η ντροπή και η αξιοπρέπεια κρατούν τους υπερήφανους Έλληνες παθητικοποιημένους στα τσιμεντένια κλουβιά τους, αντί να ξεχυθούν στους δρόμους και απαιτήσουν δυναμικά την ελευθερία τους, για να επανακτήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα πάνω στη ζωή!      

     Ξέρω, είναι ταμπού! Ξέρω, είναι θλιβερό έως μακάβριο. Κι όμως δεν είναι όνειρο. Είναι πραγματικότητα. Ξέρω, δεν είναι αρεστός ο μάντης κακών ειδήσεων. Ξέρω, ότι οι ειδήσεις είναι ευπρόσδεκτες, όταν χαϊδεύουν τα αυτιά. Ξέρω, ότι αν δεν έχουμε ευχάριστα νέα, να πούμε, καλύτερα, να μη μιλάμε. Κι όμως η ψευδαίσθηση αδρανοποιεί. Κι όμως η αποστασιοποίηση από την πραγματικότητα, αποτελεί λαθεμένο τρόπο επίγνωσης του πιο βάρβαρου δαρβινισμού. Αποτελεί άνευ όρων παράδοση στον ανθρωποκτονικό νεοφιλελευθερισμό ανθρωποειδών δίποδων.

     Επειδή ο ατομικισμός περιθωριοποιεί, γι αυτό πρέπει να κοινωικοποιηθούμε. Επειδή ο στρουθοκαμηλισμός είναι  αυτοκαταστροφικός, γι αυτό πρέπει να αφυπνιστούμε. Επειδή η μισαλλοδοξία κατακερματίζει, γι αυτό πρέπει να μάθουμε να αγαπάμε. Πρέπει να μάθουμε να ενεργούμε συλλογικά! Να είμαστε ενεργοί πολίτες, δυνατά και ελληνικά!

     Γι αυτό λοιπόν: "Ή μαζί θα αντισταθούμε ή ένας ένας θα πέφτουμε. Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει! Tertium non Datur"!

Αθανάσιος Καρανάσιος, 6/12/2013

drachmi5.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: