ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.13

Διαπραγμάτευση virtual reality Διαφορετικές ερμηνείες από Ντίσελμπλουμ-Στουρνάρα. Γιατί σωπαίνει το ΔΝΤ

Διαπραγμάτευση virtual reality 
Στα παρασκήνια των Βρυξελλών και στους διαδρόμους του Μαξίμου φαίνεται ότι θα ληφθούν οι αποφάσεις για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα, ενώ την ίδια στιγμή οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος ανεβάζουν τους τόνους επιδιώοντας να διαχειριστούν αποτελεσματικό το πολιτικό κόστος στο εσωτερικό. Η διαπραγμάτευση με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς και τα προαπαιτούμενα της εκταμίευσης του 1 δισ. έχει μεταφερθεί στο γήπεδο της Κομισιόν, ενώ το ΔΝΤ διατηρει αποστάσεις ασφαλείας και χαμηλούς τόνους.
Στην Ελλάδα ο πρωθπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης επιβεβαίωσαν τις κόκκινες γραμμές, ενώ την ίδια στιγμή ο Γιάννης Στουρνάρας επιμένει στη realpolitik και δηλώνει αισιόδοξος για συμφωνία.
Τις θέσεις Στουρνάρα δεν φαίνεται να συμμερίζονται ούτε στο Eurogroup καθώς ο Γέρουν Ντάισελμπόυμ σε έγγραφό του αφήνει εκτός ατζέντας τη λήψη αποφάσεων ακόμα και για την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. 
Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν το περιεχόμενο των διαπραγματεύσεων η Ελληνική κυβέρνηση ποντάρει σε κάποιο αφανές φύλλο, το οποίο δεν μπορεί να είναι άλλο από τη γερμανική παρέμβαση. 
Το Βερολίνο τηρεί σιγήν ιχθύος, καθώς ούτε ο Σόιμπλε, ούτε η Μέρκελ έχουν τοποθετηθεί δημοσίως για την πορεία των διαπραγματεύσεων Ελλάδας-τρόικας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αν η Ελλάδα παίζει με γερμανικές πλάτες τότε υπάρχει ρήγμα στους κόλπους της Ευρωζώνης καθώς το σύνολο του Eurogroup κινείται σε διαφορετική κατεύθυνση.
Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα και τα περιθώρια διπλωματικών και πολιτικών ελιγμών στενεύουν, κυβέρνηση και εταίροι καλούνται τώρα να λάβουν αποφάσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν και θα αποτελέσουν τη βάση για την εξέλιξη της συζήτησης.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: