ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.13

Σε διπλό ταμπλό η κυβέρνηση

Βαρυχειμωνιά στην οικονομία 
Στην πλέον κρίσιμη περίοδο εισέρχεται πλέον η ελληνική οικονομία καθώς η κυβέρνηση καλείται να υλοποιήσει μεγάλο όγκο μνημονιακών δεσμεύσεων δοκιμάζοντας την κοινωνία και τη συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού. Ολα αυτά ενώ ο πρωθυπουργός προσπαθεί να προσελκύσει επενδυτικά κεφάλαια, προωθώντας για ακόμη μια φορά το "πολυφορεμένο" και φθαρμένο success story. Με τους οιωνούς να δείχνουν εμβάθυνση της κρίσης και τις πολιτικές ισορροπίες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό εύθραυστες η κυβέρνηση θα επιχειρήσει την ανατροπή του κλίματος και των συσχετισμών.
Υπό αυτό το πρίσμα οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές καθώς η σημειολογία των κυβερνητικών τοποθετήσεων και το τελικό αποτέλεσμα θα προσδιορίσουν σε μεγάλο βαθμό την επόμενη μέρα. Οι πολιτικές και τεχνοκρατικές αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα πλήττουν συντεχνίες και συμφέροντα, η στόχευση όμως είναι αυτή που θα δίνει το στίγμα.
Η κυβέρνηση έχοντας αποτύχει να εμπνεύσει αναπτυξιακές επενδύσεις στις μεταφορές, την τεχνολογία και χάνοντας το παιχνίδι στη βιομηχανία, με την αποχώρηση της Βιοχάλκο και της Coca Cola εναποθέτει τις ελπίδες στους εργολάβους. 
Πέφτοντας κυριολεκτικά στην ανάγκη των κατασκευαστικών ομίλων, οι οποίοι έχουν και στο παρελθόν αποτελέσει ατμομηχανές της ανάπτυξης, η κυβέρνηση δίνει ότι μπορεί για να ξεπαγώσει τα Δημόσια έργα και να δημιουργήσει θέσεις εργασίας. Οι υψηλοί πολλαπλασιαστές του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και η διάχυση του χρήματος που επιτυγχάνεται μέσα από τις κατασκευές κρίνεται από τους ειδικούς το καλύτερο μείγμα που μπορεί να επιτευχθεί σε αυτή τη φάση.
Ετσι σπρώχνει τον κύριο όγκο των κοινοτικών κεφαλαίων καθώς και χρηματοδότηση απο την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στους "εθνικούς" εργολάβους, οι οποίοι έχουν από καιρό συμμαχήσει με ξένες κατασκευαστικές και έτσι παρουσιάζουν εικόνα αποδεκτή και από τους Ευρωπαίους εταίρους.
Νωρίτερα η κυβέρνηση έχασε το στοίχημα με τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, αφαιρώντας από τον προϋπολογισμό έσοδα 200-300 εκατ. χωρίς ανταπόδοση, ενώ παράλληλα κολλημένες παραμένουν -παρά τις εξαγγελίες- οι επενδύσεις των κινέζων στον ΟΛΠ, της HP στο Θριάσιο και των ξένων στις τράπεζες.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με τα δημόσια έργα, τις αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και την επανιδιωτικοποίηση της Eurobank θα επιχειρήσει να υλοποιήσει η κυβέρνηση στο πρώτο 4μηνο του 2014. 
Παράλληλα, ο Γιάννης Στουρνάρας μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για τις δόσεις 1+4,9 δισ. θα εστιάσει στη διαχείριση/βιωσιμότητα του χρέους.
Η διελκυστίνδα Ευρώπης-ΔΝΤ για τη διαχείριση και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους αναμένεται να αποτελέσει την πλέον καυτή περίοδο για την ελληνική κυβέρνηση, δεδομένου ότι θα βρίσκεται στην προεδρία της ΕΕ.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: