ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.13

Στουρνάρας: Τέλος ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά. Τέλος και στην επιστροφή του, στους αγρότες!


Μέσω μιας γαλλικής εφημερίδας, της Liberation, ο έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ρίχνει μια νέα βόμβα η οποία θα επηρεάσει τις ζωές των κατοίκων των νησιών.

Ο κ. Στουρνάρας με συνέντευξή του στην εφημερίδα προαναγγέλει το τέλος του μειωμένου κατά 30% συνετελεστη ΦΠΑ για 
την παράδοση αγαθών που γίνονται στα νησιά των νομών Δωδεκανήσου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κυκλάδων και στα νησιά του Αιγαίου Θάσο, Σαμοθράκη, Βόρειες Σποράδες και Σκύρο.

Η ίδια μείωση συντελεστών ισχύει και για τις παροχές υπηρεσιών στα παραπάνω νησιά. 

Όπως υπολογίζει το υπουργίο Οικονομικών, μόνο από αυτή την εξαίρεση η απώλεια εσόδων υπολογίζεται στα 291 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ συνολικά από τις φοροαπαλλαγές και τις φορολογικές εξαιρέσεις σε εισόδημα, ακίνητα, ΕΦΚ οι απώλειες εσόδων ανέρχονται στα 4,3 δισ ευρώ.


Τι θα γίνει με τους αγρότες


Για τους αγρότες από 01/01/2014 με την υποχρεωτική τήρηση βιβλίων εσόδων - εξόδων καταργείται το ειδικό καθεστώς  στο οποίο υπάγεται το 80% των αγροτών. Με αυτό το καθεστώς μέχρι σήμερα επιστρεφόταν το 6% του ΦΠΑ στους αγρότες με βάση τα τιμολόγια πώλησης προϊόντων.

Σχόλιο Α.Α.: Αυτή είναι η σκληρή διαπραγμάτευση της κυβέρνησης.......Ρουφάνε, ότι έχει απομείνει, από το αίμα του Ελληνικού λαού!

2 σχόλια:

Κλεάνθη είπε...

Τί λέει ο χαζούλης. Αφού όλοι πληρώνουν φπα και το κράτος δεν επιστρέφει. Τα υπόλοιπα τα αρπάζουν οι γρύπες γύπες και άχρηστοι καρχαρίες. Αλλά , δύο να είναι οι ώρες σου και εκείνες στο κρεβάτι.

Ανώνυμος είπε...

ποιος πουτανας γιος τους ψηφισε????