ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.13

Έβγαλε “λαβράκι” ο Σφακιανάκης για τη Χρυσή Αυγή




Προχωρούν οι έρευνες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς παραδίδεται στις δικαστικές αρχές το υλικό που συνέλεξε η Αντιτρομοκρατική στα σπίτια των βουλευτών του κόμματος.
Από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αλλά και τα εργαστηρια του ηλεκτρονκού εγκληματος (M. Σφακιανάκη), όπου και βρίσκονται οι υπολογιστές, τα usb και οι σκληροι δίσκοι, οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής κατάφεραν να ανακτήσουν το σβησμένο υλικό.
Στα στοιχεία που συνέλεξαν από τους υπολογιστές ανέκτησαν υλικό το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις χρυσαυγιτών με πραγματικά πυρά καθώς και στρατιωτικού τύπου τελετές ορκομωσίας.
Υπενθυμίζεται ότι η Αντιτρομοκρατική κατάσχεσε από τα σπίτια των βουλευτών πιστόλια, φυσίγγια, υπολογιστές και φωτογραφικές μηχανές. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι του Παναγιώτη Ηλιόπουλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 2 φωτογραφικές μηχανές, 2 κινητά τηλέφωνα, 3 υπολογιστές και usb, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου των 9 mm, στυλό-ψηφιακή συσκευή και τηλεκάρτα, ψηφιακή συσκευή mp3 και φωτοαντίγραφο άδειας οπλοφορίας.
Στην οικία του Γιώργου Γερμενή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3 κινητά τηλέφωνα και κάρτα sim, φωτογραφική μηχανή, φορητός υπολογιστής, usb και i-pad, 2 ψηφιακές συσκευές card reader, 25 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 2 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, 175 φυσίγγια πυροβόλων όπλων και συγκεκριμένα (18) των 0,32 mm, (1) των 7,65 mm και (156) των 0,40 snw.
Στην οικία του Ευστάθιου Μπούκουρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: πιστόλι μάρκας CZ 9 mm με γεμιστήρα και 7 φυσίγγια 9 mm, που κατείχε νόμιμα, καραμπίνα μάρκας BENELLI, που κατείχε νόμιμα, 36 κυνηγετικά φυσίγγια, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή με κάρτα μνήμης, ηλεκτρονικός υπολογιστής και 2 usb και ψηφιακή συσκευή mp3 και δύο πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας.
spirospero

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαρα που κανετε....
ΑΥΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ?
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?
ανθρακας ο θησαυρος....