ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.13

Πεδίο βολής η Ελλάδα

Πεδίο βολής η Ελλάδα 
Σε διεθνές πεδίο βολής έχει μετατραπεί η Ελλάδα με τα διεθνή και εγχώρια media, επενδυτικούς οίκους και think tanks να δημοσιεύουν ετερόκλητες εκθέσεις και προβλέψεις προκαλώντας σύγχυση και εντείνοντας την αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα. Σε διάστημα 15 ημερών ο ΟΟΣΑ, οι Financial Times, ο επικεφαλής του EWG, η Citi και το γερμανικό βιομηχανικό επιμελητήριο εξέδωσαν εκθέσεις-προβλέψεις που αν μη τι άλλο κινούνται σε εκ διαμέτρου αντίθετη τροχιά με τις παραδοχές του ΥΠΟΙΚ.
Από την άλλη πλευρά η Moody's αναβάθμισε την ελληνική οικονομία και η ΕΤΕπ υπέγραψε συμβάσεις τη χρηματοδότηση έργων, ενώ και το fund Japonica Partners επενδύει σε κρατικά ομόλογα προσδοκώντας σε κεφαλαιακά κέρδη από την άνοδο της τιμής και την πτώση των αποδόσεων.
Σε αυτό τον τομέα έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος καθώς ελληνικά και ξένα funds που αγόρασαν ομόλογα του Δημοσίου στο 15-25% της ονομαστικής τους αξίας σήμερα γράφουν τεράστια κέρδη.
Στην Ελλάδα η κυβέρνηση επανοικοδομεί το φιλολαϊκό της προφίλ επενδύοντας σε συγκρούσεις με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς και το συνταξιοδοτικό, τροφοδοτώντας με διαρροές φιλοκυβερνητικά media. 
Την ίδια στιγμή οι Financial Times ξαναχτυπούν, μετά τη μομφή στο πρόσωπο του πρωθυπουργού για την έλλειψη πολιτικής βούλησης στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, με νέο άρθρο που ισορροπεί στα όρια της προπαγάνδας και της κινδυνολογίας. Οι FT θεωρούν, σύμφωνα με το άρθρο, ότι η Ελλάδα έχει δυο επιλογές είτε ένα γενναίο κούρεμα του χρέους, είτε την επιστροφή στη δραχμή.
Ο ΟΟΣΑ στην έκθεσή του ανακαλύπτει διαρθρωτικές αλλαγές που θα μπορούσαν να αποφέρουν περί τα 5 δισ. ετησίως και τις οποίες η κυβέρνηση δεν έχει κάνει, ενώ προβλέπει ύφεση και το 2014.
Η Citi προβλέπει ύφεση για το 2015 και το 2016, επιμένοντας σε παραδοχές που οδηγούν σε κοινωνικές εκρήξεις. Παράλληλα εκτιμά πως το κούρεμα των ομολόγων του επίσημου τομέα αποτελεί τον μόνο δρόμο προς την δημοσιονομική βιωσιμότητα για την Ελλάδα. 
Ειδικότερα, σε έκθεσή της για τις προοπτικές της παγκόσμιας οικονομίας, η Citi εκτιμά πως οι περαιτέρω αυξήσεις φόρων που έχουν σχεδιαστεί για το επόμενο διάστημα σε συνδυασμό με τις περικοπές δαπανών, πιθανότατα θα αφήσουν βυθισμένη την Ελλάδα σε ύφεση το 2014 ακόμα και το 2015. 
Όπως επισημαίνει η τράπεζα, η ύφεση στην Ελλάδα υποχώρησε στο 3% το γ’ τρίμηνο κυρίως χάρη στην μειωμένη δημοσιονομική απορρόφηση το 2011-2012 και την πτώση του πληθωρισμού. Για το 2013 ο οίκος τοποθετεί την συρρίκνωση του ελληνικού ΑΕΠ στο 3,3%, αναμένοντας άμβλυνση της ύφεσης στο 1,9% το 2014 και 0,5% το 2015. Η ανάκαμψη θα αργήσει να έρθει για την Ελλάδα καθώς, σύμφωνα με τη Citi, η χώρα θα δει ανάπτυξη το 2016 με ρυθμό 1,1%. 
Μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε φάση αποπληθωρισμού με αρνητικό πληθωρισμό 0,8% το 2013 και 2,9 το 2014 και 2,4% το 2015. Η κατάσταση όμως γίνεται ζοφερή αν συνυπολογιστεί η υψηλή ανεργία και η ταυτόχρονη συρρίκνωση του ΑΕΠ.
Σύμφωνα με την έκθεση της Citi η χώρα οδηγείται σε αδιέξοδο και οι προβλέψεις για τα δημόσια έσοδα δεν θα επαληθευτούν. 
Δυσοίωνες είναι και οι εκτιμήσεις της τράπεζας και για την πορεία του δημοσίου χρέους το οποίο προβλέπει ότι θα ανέλθει στο 175% του ΑΕΠ φέτος, για να ενισχυθεί περαιτέρω στο 190% και 199% του ΑΕΠ τα έτη 2014 και 2015, αντίστοιχα, και αυτό έχοντας συνυπολογίσει στις εκτιμήσεις της νέα μείωση του κόστους των δανείων του επίσημου τομέα. 
Αρνητικό είναι και το γερμανικό επιμελητήριο το οποίο διακρίνει αυξημένο ρίσκο στην Ελλάδα, γεγονός που αποδίδεται τόσο στο ασταθές πολιτικό σκηνικό όσο και στη βαθειά ύφεση.



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: