ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.9.08

ΤΟ "ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ

Την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός και Αρχηγός του κυβερνώντος κόμματος επέλεξε την οδό της κατά μέτωπον επίθεσης στα στελέχη της παράταξης του που είχαν ορθώσει λόγο αντιπολιτευτικό και σαφώς ζημιογόνο για τα κομματικά συμφέροντα.

Ως κίνηση επιβολής της "κομματικής τάξης" θα λέγαμε ότι επιβάλλονταν προκειμένου οι "σκόρπιοι" επανέλθουν στην κομματική "κοιτίδα" και στο τέλος τέλος να δοθεί και το μήνυμα για το ποιος είναι ο "αρχηγός".

Το πνίξιμο των φωνών ήταν και το ζητούμενο του "καταλληλότερου".

ΟΜΩΣ δεν υπάρχει αμφιβολία και στον πλέον καλοπροαίρετο ακροατή της ομιλίας του πρωθυπουργού , ότι ο δια της πλαγίας χαρακτηρισμός που επέλεξε ο πρωθυπουργός να δώσει,..... ήταν ΒΑΡΥΣ.

"ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" κατ επέκταση "ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ"
Υπονόμευση: 1. η ενέργεια και το αποτέλεσμα του υπονομεύω, διάνοιξη υπονόμου κάτω από το έδαφος , ιδίως για την τοποθέτηση εκρηκτικών υλών 2. (μτφ) α) δόλια βλαπτική ενέργεια ( η συστηματική υπονόμευση της κυβερνητικής προσπάθειας από την αντιπολίτευση) β) δολιοφθορά σαμποτάζ

Θα έλεγα ότι ο πρωθυπουργός ΗΘΕΛΕ να δώσει αυτόν τον όρο και χαρακτηρισμό στους "αντάρτες" του. Τον βόλευε , επειδή επιτύγχανε ταυτόχρονα και τους δύο σκοπούς του , τόσο στο εσωτερικό του κόμματος του με την κατάπνιξη των διαφωνούντων φωνών και δίνοντας το στίγμα του ΕΝΟΣ και μόνον αρχηγού , όσο και στην εξασφάλιση της τυχών μη συμμόρφωση κάποιων εκ των "ανταρτών " του..... την εντέχνως καθοδηγούμενη από τον ίδιο ως όρο "αποστασία", τον οποίο και θα επικαλούνταν στις αναπόφευκτες εκλογές που θα επέρχονταν.

Και ήθελε να την προκαλέσει γιατί θα του εξασφάλιζε τον "νέο ανένδοτο" αγώνα για την προς όφελος τρίτη επανεκλογή του αφού σίγουρα οι χαρακτηρισμένοι πλέον από αυτόν "εφιάλτες" δεν του επέτρεψαν να μας χαρίσει τις καλύτερες μέρες ,την εξυγίανση,την επανίδρυση του κράτους, και γενικός να μεταμορφώσει την χώρα με τις μεταρρυθμίσεις του ,δια μέσω της σεμνοταπεινοφροσύνης που διατράνωνε.

Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: