ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.08

ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΑΝΝΗΣ "ΝΑΥΤΑΠΑΤΕΣ" σε συνέχειες...

Οργασμός προετοιμασίας και τελευταίες οδηγίες στο στρατόπεδο των Ναυταπατεώνων....από το γραφείο του ενός μεγαλοδικηγόρου,στο γραφείο του άλλου.....από την Σκουφά,στην οδό Λυκαβητού και τέλος στην Ομήρου.Ολοι είχαν κάτι "ι δ ι α ι τ έ ρ ω ς" να μου πούν. Οι μαγνητοφωνήσεις έδιναν και έπαιρναν και καθημερινά επακολουθούσε συνάντηση στο Υ.Ε.Ν. με Υπουργό Κεφαλογιάννη,Γενικό Γραμματέα Παύλο Σαρλή,με αρχηγό Λ.Σ. Σκιαδά και με τον κλαδάρχη της Λιμενικής αστυνομίας Αντιπλοίαρχο Λ.Σ.Δημ.Γιαννακόπουλο,όπου και γινώντουσαν συσκέψεις και ανταλλαγές απόψεων,μετά την ακρόαση του μαγνητοφωνηθέντος υλικού.


Ο κύβος είχε ριφθεί.Με σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας του Υ.Ε.Ν. αλλά και του προισταμένου της Εισαγγελίας Πειραιά κ.Δημήτρη Δωρή,μου ανετέθη και επίσημα [ ε γ γ ρ ά φ ω ς ] να οδηγήσω το πλοίο "STAR FIVE",όπου μου έδιναν εντολή οι Ναυταπατεώνες Δικηγόροι και λοιποί συνεργάτες τους......"π έ ν τ ε" τον αριθμόν,εξ' ού και το όνομα που έδωσαν στο πλοίο ( πέντε αστέρια) !!!!!! τρομάρα τους.


Η απόλυτα λογική πρότασή μου,ώστε να διασφαλιστεί ένα ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο,δεν έγινε δεκτή,γιατί ήδη είχαν καταλάβει ( Υπουργός και Αρχηγός ) ότι γνώριζα πολλά.

Ετσι,ως υπέρτατοι δικαστές και θύτες,αποφάσισαν να με εξαφανίσουν.Και ο Λίβανος ( τόπος προορισμού του πλοίου ) ήταν γι' αυτούς το πεδίο του ολοκληρωτικού μου αφανισμού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που με εγκατέλειψαν τελικά αβοήθητο στον Λίβανο.Ηταν τόσο αδίστακτοι,που χωρίς κανέναν ενδοιασμό,γνωστοποίησαν στην σύζυγόν μου αυτήν τους την απόφαση,αδιαφορώντας για το σόκ που θα της προκαλούσαν και μάλιστα της ζήτησαν να μου μεταβιβάσει τις ....θεικές τους αποφάσεις,γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν υπήρχε καμμία δυνατότης διαφυγής μας,με δεδομένο ότι λόγω της εμπόλεμης κατάστασης,είμαστε αποκλεισμένοι από ξηράς,θαλάσσης και αέρος.

Η "λύση" αυτή τους εξασφάλιζε την απόλυτη ηρεμία,αφού ο "ά τ α κ τ ο ς" Καπετάν Γιάννης,θα ήταν πλέον αδύνατον να τους βλάψει,αποκαλύπτοντας κυκλώματα,μηχανορραφίες,πρόσωπα και πράγματα.

Δεν σκέφτηκαν ότι ο άνθρωπος έχει απέραντες δυνάμεις.Δυνάμεις που ενισχύονται,όταν έχεις το δίκηο με το μέρος σου και ειδικά όταν έχεις την ακαταμάχητη επιθυμία να αποκαλύψεις την αλήθεια και ταυτόχρονα να σώσεις,όχι μόνον τον εαυτόν σου,αλλά και το πλήρωμά σου - την " ο ι κ ο γ έ ν ε ι ά σ ο υ"- του οποίου έχεις την ευθύνη.

Οταν με την βοήθεια του Θεού κατόρθωσα να διαφύγουμε όλοι μαζί και οι αρχιτέκτονες του βιολογικού μας καθαρισμού έμαθαν ότι είχαμε επιστρέψει όλοι σώοι και αβλαβείς και
το πλοίο βρισκώταν αγκυροβολημένο στον προλιμένα του Πειραιά, ....." φ ρ ι κ ά ρ ι σ α ν."

Δεν πίστευαν ποτέ ότι θα κατόρθωνα να διαφύγω του ασφυκτικού αποκλεισμού μου,από τον κλοιό των ένοπλων φαλαγγιτών του Λιβάνου και ότι θα έφτανα στον Πειραιά,χωρίς
"ι χ ν ο ς " ναυτιλιακών οργάνων,ποσίμου ύδατος και τροφίμων.

Οταν συνειδητοποίησαν τους κινδύνους που εγκυμονούσε η άφιξή μου για τους ίδιους και για όλο το κύκλωμα , κινητοποίησαν όλη την ισχύ που διέθεταν σαν Κράτος και κυρίως σαν " π α ρ α κ ρ ά τ ο ς ",προκειμένου να με εξοντώσουν ηθικά και βιολογικά,έστω και μετά την επιστροφήν μου στην πατρίδα μου.

Με εντολή τους,χωρίς ακόμη να γνωρίζω τους υποχθόνιους σχεδιασμούς τους,με υποχρέωσαν σε " κ α ρ α ν τ ί ν α ".....να παραμείνω πλήρως απομονωμένος από τον "έξω κόσμο",για να μην έχω την δυνατότητα να συμβουλευτώ οιονδήποτε τρίτον. Ως δήθεν μέρος του σχεδίου τους,αφού τους είχα εξιστορήσει όλα τα γεγονότα και ήξεραν πλέον τι είχε περιέλθει σε γνώση μου, " χ ά ρ α ξ α ν π ο ρ ε ί α ",τι,που,πως και σε ποιούς θα κατέθετα ό,τι είχα ακούσει,δει,φωτογραφήσει,καθ' όλο το διάστημα της διαμονής μου στον Λίβανο.

Συγκλονισμένοι εμφανίστηκαν,τόσο ο υπουργός Μ.Κεφαλογιάννης,όσο και ο αρχηγός Λ.Σ. Ναύαρχος Σκιαδάς,για τις καταγγελίες μου γύρω από την διακίνηση όπλων ,πυρομαχικών και ναρκωτικών ουσιών,από το Τζούνη του Λιβάνου προς την νήσο Κρήτη.

Πολύ αργότερα θα αντιλαμβανώμουν ότι αυτός ο συγκλονισμός τους δεν οφειλόταν στην αποκάλυψη της αλήθειας προς αυτούς,αλλά στο γεγονός ότι τα στοιχεία που κατείχα με
καθιστούσαν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τους ίδιους.

Ετρεμαν και αγωνιούσαν στην ιδέα ότι εκτός από αυτούς "που ήδη τα γνώριζαν",υπήρχε φόβος να μιλήσω και σε κάποιους άλλους που δεν ήλεγχαν και αυτό θα ήταν η καταστροφή τους.

Ιδού με λίγες λέξεις ο διάλογος που διημείφθη ανάμεσά μας,στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.


ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: " Πρόσεξε,σε παρακαλώ,ότι αφορά ναρκωτικά,όπλα και πυρομαχικά." Δεν θέλω να μάθει κανένας άλλος το παραμικρό.Θα δώσω εντολή και θα τα καταθέσεις στην Κ.Υ.Π., σε αξιωματικούς δικούς μας. Λιμενικοί είναι,δικοί μου,της απόλυτης εμπιστοσύνης μου.Το στόμα σου κλειστό σε οιονδήποτε άλλον.
Και ιδιαίτερα προσεχτικός να είσαι επίσης,για το βαπόρι του Βουλευτή .Μη γίνει σούσουρο,γιατί είναι δικός μας,ανήκει στην Νέα Δημοκρατία....και ο μπαγάσας μούλεγε ότι βούλιαξε αύτανδρο ,.....στις Α Ζ Ο Ρ Ε Σ.....Αρχηγέ τι λες εσύ;

ΑΡΧΗΓΟΣ Λ.Σ. ΣΚΙΑΔΑΣ : Δεν υπάρχει αμφιβολία.Οι φωτογραφίες μιλούν.....είναι πεντακάθαρες.....είναι το βαπόρι του " Δ Α ................" Φαίνονται καθαρά,όνομα,σινιάλο.....
θέλει κρέμασμα ο αφιλότιμος....Καπετάνιε μου εσύ ξέρεις....πρόσεξε καλά....μην διαρρεύσει κανένα στοιχείο στον ανακριτή Τσάτσαρο [ Β΄ανακριτής Πειραιά ] ή στους εισαγγελείς που μιλάς...γιατί θα διαλυθούμε σαν κράτος..Θα μας αρπάξουν στο στόμα τους ο Παπανδρέου και τα κουμούνια και άντε να ξεφύγουμε από το στόμα τους.....

Θα σε στείλλω συνοδεία με δικό μας αυτοκίνητο και οδηγό στην Κ.Υ.Π.....έχουμε δύο καλούς και εχέμυθους αξιωματικούς μας εκεί....τον Τσαρούχα και τον Δαπέρβολα.
Σ' αυτούς θα δώσεις τα φίλμ....στον οδηγό,ουδένα σχόλιον....εν τάξει Καπετάν Γιάννη;
Και απέφυγε τους δημοσιογράφους...γιατί γράφουν ότι θέλουν.

Εξυπακούεται,ότι διεχώρησαν τι θα κατέθετα στον ανακριτή Πειραιά κ.Αθανάσιο Τσάτσαρο,ως και τι στον προιστάμενο Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Λεωνίδα Παπακαρυά και εισαγγελέα εφετών Αθηνών κ. Αλέξανδρο Μεταξά.,τους οποίους φυσικά είχαν ενημερώσει για την συνεργασίαν μας και τον ρόλο που είχα παίξει γύρω από την αποκάλυψη των Ναυταπατεώνων.

Εγώ," π ε ι θ ή ν ι ο " όργανό τους,πίστευα ότι τηρώντας πιστά τις οδηγίες τους έκανα το καθήκον μου στην Πατρίδα μου.
Ποτέ δεν φανταζώμουν - όπως απεδείχθη εκ των υστέρων - την ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
Τις επιπτώσεις τις οποίες "γεύτηκα κατά κόρον" στην συνέχεια,μια και αφού κατέθεσα στους πάντες " α υ τ ά π ο υ μ ο υ ε ί χ α ν ξ ε χ ω ρ ί σ ε ι ν α π ω σ ε έ ν α ν έ κ α σ τ ο ν ",αφού με είχαν στύψει σαν λεμονόκουπα,με πέταξαν - στην κυριολεξία - στον κάλαθον των αχρήστων......


Με παρέδωσαν βορά και τελείως "α ν υ π ε ρ ά σ π ι σ τ ο" από την πλευρά τους, στα στόματα............

[ Η συγκλονιστική συνέχεια αύριο,μέσω αυτής της ιστοσελίδας. ]

Καπετάν Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: