ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.08

20 ΛΕΠΤΑ ......ΓΙΑ 80 ΜΕΡΕΣ


Γράφει ο Αντίμαχος

Η χθεσινά "έκτακτη" σύγκληση του Υπ. Συμβουλίου ,πέραν της στημένης προχθεσινοβραδινής "δημοσιογραφικής πληροφορίας"εν μέσω απεργίας της ΕΣΗΕΑ σε συνδυασμό με το όργιο φημών ,για ανασχηματισμό της κυβέρνησης ή της απόφασης Καραμανλή να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές και της τελικής και εύλογης κατά τα άλλα κίνησης του πρωθυπουργού έτσι όπως αυτή διαμορφώθηκε με τις "παροχολογικές εξαγγελίες " του δια μέσον Υπουργικού Συμβουλίου και επί εικοσάλεπτης διάρκειας ,....δηλώνει την στρατηγική του διάθεση και τον σκοπό του.

Η μεταστροφή της πολιτικής του Πρωθυπουργού την οποία και "επέβαλε" στους Υπουργούς του ,δεν είχε μόνον ως αιτία την αντιλαμβανόμενη πτώση του κυβερνώντος κόμματος στις δημοσκοπήσεις, ....που σαφώς και αυτό ήταν μια βασική αιτία.... ,αλλά και ως κίνηση στρατηγικής ,για την παράταση του χρόνου παραμονής στην εξουσία έως και της 22 Δεκεμβρίου που κατατίθεται ο προϋπολογισμός , και παραλλήλως οι αντιδραστικές εσωκομματικές φωνές να μην έχουν τυχών "ενστάσεις" επί της "νεοκοινωνικής πολιτικής" .

Όσον αφορά τα "σκάνδαλα".... και την εμπλοκή προσώπων του περιβάλλοντος του πρωθυπουργού; .....αυτά τα έβαλε "κάτω από το χαλί".
Το στίγμα εδόθη , για τον πρωθυπουργό .....όλα αυτά είναι "παραπολιτική".
Εμμέσως πλην σαφώς όσον αφορά τις "φωνές" του κόμματος του τους χαρακτηρίζει ως "παραπολιτικούς" για το εάν επιμένουν να μιλούν και να ασχολούνται με αυτά.

Αντικειμενικός σκοπός είναι η κατάθεση και ψήφιση του Νέου Προϋπολογισμού, γιατί τότε θα έχει φέρει το πολιτικό παιχνίδι της εκλογικής αναμέτρησης επί ίσοις όροις.

Η έναρξη της "πολιτικής μεταστροφής" μέσω παροχών έστω και υποσχόμενων προς ψήφιση νόμων δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι έχει προκηρυχθεί ατύπως η προεκλογική περίοδος στο εσωτερικό του κόμματος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: