ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.10.08

Ο "ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΣ" ...ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ (Το σύστημα Ρουσόπυλου θυσιάζει το Εθνος για το κόμμα)

Η εφημερίδα που διατείνονταν ότι "γκρέμισε τον Καραμανλησμό " σε κάποιες άλλες εποχές, έγινε στις μέρες του ¨καταλληλότερου" ,η πατερίτσα της ανάπηρης κυβέρνησης του.

Σήμερα ειδικά ολοκλήρωσε ,με το κορύφωμα της "αγωνίας μας" εν μέσω της διήγησης της , με την εμφάνιση .....επιτέλους...... του "Δράκου" στο παραμύθι της.
Ο "ΔΡΑΚΟΣ" στο παραμύθι εμφανίστηκε ως παιχνίδι "πρακτόρων" κατά της κυβέρνησης Καραμανλή.

Η Εφημερίδα των "μεγάλων αποκαλύψεων" που καθιέρωσε και τον αποφράδον όρο του "Αυριανισμού" για τα "λασπώδη" δημοσιεύματα της,....... στο όνομα του "συστήματος" Ρουσόπουλου θυσιάζει ακόμα και το Έθνος για το κομματικό όφελος.
Εμπλέκει πράκτορες ξένης δύναμης στα εσωτερικά της χώρας μας και δη Αμερικάνους και αφήνει αιχμές εμπλοκής βουλευτών με πράκτορες για να πέσει η αποτυχούσα αμερικανόφιλη κατά τα άλλα κυβέρνηση Καραμανλή.

Ποιος ο λόγος να "ανατραπεί" η κυβέρνηση Καραμανλή ;;.....
για το ΒΕΤΟ στο ΝΑΤΟ;;;; ......οι γείτονες μας πάρτε το απόφαση ...έστω και γιαλαντζί θα έχουν το συνθετικό του ΜΑΚΕΔΟΝΑ ή έτσι ή αλλιώς με Καραμανλή ή όχι η απόφαση ήταν ανειλημμένη........απλά τους καθυστέρησε,.........
μήπως γιατί ανατράπηκαν τα σχέδια των Αμερικανών στην περιοχή από την στάση Καραμανλή;;;; ......καμία ανατροπή, ακολουθούμε πιστά τις "εντολές"...και οι "παραγγελίες" των οπλικών συστημάτων κρατούν τον "δείκτη" ...ψηλά.........
Μήπως οι "αγωγοί";;;;...........
Αναγνωρίζουμε την κίνηση ΜΑΤ του πρωθυπουργού με το "άνοιγμα" προς τον Πούτιν και την Ρωσία αλλά για καθαρά οικονομικούς λόγους χωρίς να μεταβάλλεται ο γεωστρατηγικός προσανατολισμός της χώρας μας.
Οι "αγωγοί" δεν αποτελούν επιχείρημα αλλαγής του δόγματος "ανήκομε εις την Δύση".
Δια της Υπουργού εξωτερικών πολλοστές φορές, ενέργειες της αλλά και δηλώσεις της, δίνουν την αμετακίνητη και πάγια πολιτική θέση της χώρας μας έναντι των ΗΠΑ για την διατήρηση του "δόγματος".

Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ,....απλά η ΑΥΡΙΑΝΗ ακολουθεί πιστά την "ΓΡΑΜΜΗ" του "συστήματος Ρουσόπουλου" που ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχει αποδεχθεί διατηρεί και προστατεύει και που είναι η αιχμή του "φαίνεσθαι" και όχι του "πράττειν" της κυβέρνησης του.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ............ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΕΠΟΦΕΥΚΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ............ "ΑΝΕΝΔΟΤΟ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ http://tolimeri.blogspot.com/2008/09/blog-post_2709.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου!!!!

Η αχαριστία του "οίκου Κουρή",δεν περιγράφεται.Τόσο γρήγορα ξέχασαν ότι την ελευθερία τους (αμφότεροι οι αφοί την οφείλουν στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και ιδιαίτερα στον Ανδρέα;

Κρατούμενος στον Κορυδαλλό ο Μάκης,...εξόριστος ο Γιώργος στην Ρώμη,περίμεναν να βγει το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να γλυτώσουν.
Οπως καιέγινε "πάραυτα" με το πρώτο Νομοσχέδιο στην Βουλή,του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Τόση αγνωμοσύνη;;;;;;;;;;;;Ημαρτον ρε παιδιά.Αλλά τι λέω εγώ.

...Οπου γέρνει η παλάντζα..έτσι;

Ανώνυμος είπε...

'Οπου ... πληρώνει καλύτερα !
Τι περιμένεις από κάποιον που δεν πήγε στην κηδεία της μάννας για να μη συναντήσει τον άλλο αδερφό .. επειδή μαλώσανε στη μοιρασιά;
Η ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΈΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΌ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ... ΑΝΑΣΤΗΛΏΣΕΙ !!!