ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.10.08

Προκλητική ανάμιξη στα εσωτερικά της Ελλάδας από τον Σκοπιανό πρωθυπουργό: Ζητά ματαίωση των ασκήσεων του Ελληνικού Στρατού!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η προκλητικότητα και γραφικότητα του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι. Συγκεκριμένα χθες εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας ανησυχία «για την κατάσταση των Μακεδόνων στο βόρειο τμήμα της Ελλάδας οι οποίοι διαμαρτύρονται εξαιτίας των ασκήσεων του Ελληνικού Στρατού», ζητώντας να ματαιωθεί η στρατιωτική εκπαιδευτική δραστηριότητα στην περιοχή, δηλαδή σε κυρίαρχο ελληνικό έδαφος! Η σκοπιανή ηγεσία εκμεταλλεύεται έτσι πλήρως τη (στημένη;) "διαμαρτυρία" κατοίκων της περιοχής Λόφοι Φλώρινας (Προβοκάτσια σε πεδίο βολής των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από φιλοσκοπιανούς της Μελίτης) για τη δημιουργία εντυπώσεων, κάνοντας παράλληλα λόγο για "καταπάτηση των δικαιωμάτων" μιας ανύπαρκτης "μακεδονικής μειονότητας".
Ολα αυτά μετά τη συνάντηση του προέδρου της ΠΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφκσι με τον Γ. Γ. του ΝΑΤΟ Γιαπ ντε Χουπ Σέφερ στις Βρυξέλλες, με τον επικεφαλής της Ατλαντικής Συμμαχίας να δηλώνει ότι "η απόφαση του Βουκουρεστίου είναι μία πραγματικότητα, την οποία η κυβέρνηση των Σκοπίων θα πρέπει να συνειδητοποιήσει, παρά την απογοήτευσή της" και αναφερόμενος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ να σημειώνει με νόημα ότι "όλες οι χώρες που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ θα πρέπει να έχουν «κανονικό πολιτικό πολιτισμό»".
http://strategy-geopolitics.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: