ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.08

"ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ".....1000 & 1 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ



ΣΗΜΕΡΑ 15/10/2008 ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 1000 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΣ 2/6/2008 ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.




Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΝ "ΑΛΛΗ" ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΑΦΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΖΩ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ .......


ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ "ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ" .....ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.




ΟΙ 1000 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΆΘΛΟΣ" ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ.




ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ" ΜΑΣ.....


ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ BLOGGER http://press-gr.blogspot.com/ , http://troktiko.blogspot.com/, http://parapolitiki.blogspot.com/, http://taxalia.blogspot.com/ http://makelio.blogspot.com/, http://citypress-gr.blogspot.com/ http://ventetta.blogspot.com/ http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να τις 2πλασιάσετε Πάνο,ευχές από καρδιάς.-
Καπετάν Γιάννης