ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.10.08

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΕΙΣ Δ.Σ.Α.








Ονομάζεται : Μ Π Ι Κ Α Σ Κωνσταντίνος του Σωτηρίου και της Μαρίνας

Επάγγελμα: Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ

Α.Μ./Δ.Σ.Α.: 16543

Γραφείο : Σολωμού 66 - Αθήνα / Τηλ.210-5234355

ΑΦΜ : 043947800

ΔΟΥ : Αθηνών

Κάτοικος : Νέας Σμύρνης - Αιγαίου 110


Το νέο "φιντανάκι" του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών,ο φέρελπης - νέος μεγαλοαπατεώνας δικηγόρος,εξ'αιτίας του οποίου στενάζουν δεκάδες αθώα,ανυποψίαστα θύματα,μιά και οι Δικηγορικοί τους Σύλλογοι απλά τους θωπεύουν. Ενώ θα έπρεπε με την πρώτη καταγγελία εις βάρος τους να τους τιμωρούν παραδειγματικά,έτσι που να μην επαναλάβουν εκ νέου τα ίδια αλλά και χειρώτερα εγκλήματα σε βάρος των πελατών τους.


ΧΑΤΖΑΤΟΥΡΙΑΝ Βασίλειος του Καλούστ/ Μυκονίου 01 - Νέος Κόσμος

Τον εμήνυσε για κακουργηματική πράξη σε βάρος του,κατέσχεσε περιουσιακά του στοιχεία,και τον κατήγγειλε στον Δ.Σ.Αθηνών.

"Του έδωσε στις 18/04/05 το ποσόν των 4000€ - πλήν της αμοιβής του - προκειμένου να εξοφλήσει ένταλμα σε βάρος του,12μηνης ποινής."( απόφαση Ι.Κ.Α.)

Τον διαβεβαίωσε ότι όλα τακτοποιήθηκαν,αλλά..........τα χρήματα τα υπεξαίρεσε,τον πελάτη του τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό,μέχρι να συγκεντρώσει εκ νέου τα χρήματα και εξαγοράσει την ποινή του.!!!!!!! Aργότερα κάλυψε τις 4000€ με συναλλαγματικές των 1000€ εκάστη,εκ των οποίων παραμένουν ανεξώφλητες οι δύο εξ'αυτών.


Εάν,κατόπιν της τόσο σοβαρής καταγγελίας του παθόντος στον Δ.Σ.Αθηνών,είχε τιμωρηθεί παραδειγματικά, ο "αλητήριος" αυτός δικηγόρος θα σκεπτώταν σοβαρά την επανάληψη ετέρας απάτης. Αντίθετα, αντιλαμβανόμενος ότι "δεν τρέχει τίποτα" από τον σύλλογό του,συνέχησε την αμαρτωλή του δράση και κλαίει πολύς κοσμάκης.....έκτοτε..


Μεταξύ των δεκάδων θυμάτων του και εγώ,ο οποίος έχω υποστεί ζημίαν ανω του 1.000.000 €,διαβεβαιώνοντάς με ότι οι υποθέσεις μου εκδικάστηκαν,εξεδώθησαν,καθαρογραφτήκανε και εκρεμμούσαν οι υπογραφές των Δικαστών.Και μέσω του κινητού του,μου έστειλλε μήνυμα με τα ....."νούμερα των 2 αποφάσεων,"όταν κάποια στιγμή άρχισα να διαμαρτύρομαι για την καθυστέρηση,μια και προ 4ετίας είχαμε ξεκινήσει την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων κ.λ.π.


Η πραγματικότης;;;;;; ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ !!!!!!!!

Απλά κατεχράσθη τις 7500 € που του είχα καταβάλλει για αμοιβές ασφαλιστικών,αγωγών,επιδώσεων καί λοιπών υποθέσεών μου.


Δεν λέγονται ούτε και περιγράφονται οι απάτες του σε βάρος ετέρων,που γνώρισα εδώ και ένα μήνα και από τους οποίους έχω πάρει αντίγραφα των υποθέσεών τους..

Εισέπραττε αμοιβές μόνον και εξέδιδε " Π Λ Α Σ Τ Ε Σ Α Π Ο Φ Α Σ Ε Ι Σ" - " Π Α Ρ Α Π Ο Ι Η Μ Ε Ν Α Ε Ι Σ Α Γ Γ Ε Λ Ι Κ Α Ε Γ Γ Ρ Α Φ Α " -


Τεχνιέντως η οικογένειά του τον απομάκρυνε από την Νέα Σμύρνη όπου διέμενε και εντοπίστηκε στήν εξοχική τους κατοικία εις ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

Μετά τον εντοπισμόν του και για να μην τον λυτζάρουμε, ΑΚΟΥΣΟΝ -- ΑΚΟΥΣΟΝ τι σκαφιστήκανε. Λένε,η μεν σύζυγός του ότι είναι κλεισμένος στο Ψυχιατρείο,οι δε γονείς του ότι βρίσκεται στο εξωτερικό.


Σαν τον Μπίκα,κύριοι των Δικηγορικών Συλλόγων,κυκλοφορούν πολλοί δυστυχώς,οι οποίοι καλύπτονται κάτω από τις φτερούγες σας.......


Τρανό παράδειγμα η πλήρης κάλυψη που παρέσχε ο Δ.Σ.Αθηνών έν έτει 1980 - 85 στους μεγαλοαπατεώνες / Ναυταπατεώνες Δικηγόρους Αθηνών,τους οποίους άφησε τελείως ατιμώρητους και ανεξέλεκτους,παρά τις αναφορές και καταγγελίες μου ως και την σωρείαν των Βουλευμάτων εις βάρος των και οι οποίοι συνεχίζουν να δικηγορούν μέχρι σήμερα και να διαπράττουν σε βάρος των πελατών των κακουργηματικές παραλείψεις,που εκρεμμούν οι εκδικάσεις των ενώπιον των δικαστηρίων.

Ενώ εάν τους είχατε τραβήξει το αυτάκι τότε,τα πράγματα θα ήσαν τελείως διαφορετικά.Σας υπενθυμίζω το σημείον ενός εκ των βουλευμάτων αυτών ,που τους χαρακτηρίζει σαν "ΛΙΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΔΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ."!!!!!!


Δεν λάβατε υπ'όψιν σας τους εφέτες Πειραιά και Αθηνών με τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς εις βάρος των.....θα λαβαίνατε εμένα υπ' όψιν σας:


Και μήν μου πείτε ότι έχω άδικο; Κάντε μου την χάρη....μην με προκαλείτε και για άλλες αποκαλύψεις.


Ιωάννης Εμμ.Νομικός


Υ.Σ. - Ακολουθούν έγγραφα


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Δ.Σ.ΑΘΗΝΩΝ φάξ 210-3610537

Δ.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ φάξ 210-4172948




Δεν υπάρχουν σχόλια: